davood.jafari ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 سلام و خسته نباشید من تازه پرستاشاپ رو رو local host پیاده کردم، چند تا سوال از خدمتتون داشتم: اول اینکه آیا این فروشگاه کامله یا بعد از پیاده سازی نیاز به ماژول های مختلف داره؟ (من می خوام یک فروشگاه اینترنتی بزنم که احتمالا در آینده تعداد محصولات و دسته محصولاتش زیاد میشن). بعد اینکه من دانش زیادی درباره سایت و کار کردن با سایت ندارم ، آیا میشه تو پرستا شاپ تغییر ایجاد کرد؟ مثلا میشه کادرهای برچسب و شاخه ها و محصولات بازدید شده رو حذف کرد و جاش چیز دیگه ای گذاشت و یا اصلا جاش رو خالی گذاشت؟ سوال دیگه اینکه من ماژول بانک ملت رو دانلود و نصب کردم اما رو صفحه نشونش نمی ده، باید چکار کنم؟ و سوال آخر اینکه چه فرقی بین پرستاشاپ و فروشگاه سازهای دیگه مثل opencart هست؟ کار کردن با کدوم یکی از این فروشگاه سازها کم دردسرتره و پشتیبانی کدومشون بهتره؟ ممنون و تشکر داود جعفری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadrad ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 سلامبه پرستا شاپ خوش آمدیددرمورد سوال اولتون این که پرستا ماژول های مورد نیاز برای یک فروشگاه ساده رو توی بسته نصبی داره که فقط باید نصب و پیکربندی بشه ولی اگر میخواید فروشگاهی حرفه ای داشته باشید باید ماژول هایی که توی انجمن موجوده آپلود و نصب و پیکربندی کنید2-توی دنیای وب و برنامه نویسی هر تغییری که بخواییدمیتونید انجام بدید فقط به کمی دانش در زمینه کدنویسی نیاز داره3-ماژول بانک ملت نیاز به کد داره که باید از بانک دریافت کنید تا وجه به حساب شما واریژ بشه - فقط نصب کافی نیست - و روی صفحه همنباید نمایش بده باید در مراحل خرید و مرحله پرداخت نمایش بده4-فرق پرستا با بقیه اینه که ماژول های کاربردی و بیشتری داره و پشتیبانی خوب و قوی داره و قالب های حرفه ای تری داره و ....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .