hidden ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 سلام من هر صفحه ای که میسازم قبلش یه content درست میشه چطوری میتونم این رو تغییر بدم یا کلا حذفش کنم مثلا یه صفحه ساختم به نام شماره حساب اما قبلش یه content درست شده و سوال دوم نمیشه اون -6 رو هم برداشت ؟به طور مثالwww.iroption.com/content/6-shomare-hesab نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 سلام من هر صفحه ای که میسازم قبلش یه content درست میشه چطوری میتونم این رو تغییر بدم یا کلا حذفش کنم مثلا یه صفحه ساختم به نام شماره حساب اما قبلش یه content درست شده و سوال دوم نمیشه اون -6 رو هم برداشت ؟به طور مثالwww.iroption.com/content/6-shomare-hesab خیر. تغییر content بسیار کار دشواریه و اصلا به دردسرش نمیارزه. البته بنده تا بحال این بخش رو حذف نکردم اما در وردپرس که میخواستم اون بخش wp-content رو عوض کنم بسیار کار مشکلی به همین دلیل بیخیال شدم. قسمت دوم سوالتون هم باید بگم که خیر نمیشه! چون اون عدد در دیتابیس ثبت شده و آی دی مطلبتون هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 عدد رو بعید میدونم بتونید حذف کنید چون این سیستم لینک گذاری پرستاشاپ هست.در مورد content هم به احتمال زیاد باید در دیتابیس باشه. دقیقاً نمیدونم اما بازهم بعیده که بشه حذفش کرد فوقش میتونید اسمش رو عوض کنید.حالا این سخت گیری برای چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 13، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2011 مرسی از دوستان اما حداقل بشه اسمشو عوض کرد بازم خوب هست چون content اصلا اسم مناسبی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اسفند 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 مرسی از دوستان اما حداقل بشه اسمشو عوض کرد بازم خوب هست چون content اصلا اسم مناسبی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .