mamad.noise ارسال شده در دی 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2013 با سلاممن یه مشکلی دارم:متاسفانه وقتی کسی میخواد تو سایت ثبت نام کنه شماره مالیاتی ازش میخواد و جزو فیلد های ضروری هم هست!میدونم که میشه از قسمت بومی سازی و کشور ایران اونو برداشت ولی من این رو روی خیر گذاشتم اما باز هم لازم داره!یه مورد دیگه اینکه چون کشور ایران توی یه منو کشویی هست وقتی روی غیر ایران تنظیم میکنم یعنی روی "-" و دوباره ایران رو از توی همین منو انتخاب میکنیم شماره مالیاتی حذف میشه و دیگه نشون داده نمیشه !ولی خب همه ی کاربر ها که نمیدونند این کار رو انجام بدند این فیلد حذف میشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در دی 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2013 کسی نبود؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2013 چون کشور اجباری هست مشتری ها مجبورن کشور رو انتخاب کنندشما میتونید سایر کشورها رو از مدیریت فروشگاهتون غیر فعال کنید.همچنین میتونید مالیات رو غیرفعال کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در دی 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2013 متاسفانه به متن دقت نکردین!!دوباره تکرار میکنم:شماره مالیاتی رو توی کشور ایران غیر فعال کردم اما باز هم این مشکل هست !و جای تعجب اینجاس که: شور ایران توی یه منو کشویی هست وقتی روی غیر ایران تنظیم میکنم یعنی روی "-" و دوباره ایران رو از توی همین منو انتخاب میکنیم شماره مالیاتی حذف میشه و دیگه نشون داده نمیشه !پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2013 اگر از قالب پیش فرض استفاده نمیکنید از قالب هست به احتمال خیلی زیاد Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 یه چیزی به ذهنم رسید. تنظیمات > مشتریان رو چک کنید که گزینه b2b فعال نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در دی 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 فعال نیود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .