reza2011 ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 سلام خدمت دوستان عزیز من تازه پرستاشاپ را نصب کردم و هنگامی که وارد سایت بازارچه شدم دیدم که در قسمت زیر محصولات یک لینک دانلود محصول وجود دارد چگونه من می تونم اونو ایجاد کنم و در قسمت اطلاعات بیشتر برای محصول دو تا ایتم اضافه شده به نام مشخصات و نظرات چگونه می تونم این ایتم ها را اضافه کن با عنوان ها ی دیگر http://bazaar.presta-shop.ir/persian-templates/48-green-gray-life.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 دانلود یک ماژول کاملن حرفه ای و تجاری هست. که باید هزینه کنید و از بازارچه درخواست کنید.مشخصات که همون ویژگی هاست که باید برای هر محصول تعریف کنید. مطالبی در راهنمای پرستا ۱.۴ موجود هست.مورد نظرات هم ماژول نظرات محصول هست Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .