مهدی ن ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 سلام به دوستان پرستاشاپیلطفا راهنمایی کنید مشکل نمایش Normal 0 false که بجای باتوم سبد خرید زیر محصول به نمایش در میاد رو چطور برطرف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 مشکلی که فرمودید رو مشاهده نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی ن ارسال شده در دی 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 مشکلی که فرمودید رو مشاهده نکردم سلام و عرض ادب بابت فرصتی که برای رفع مشکلات میذاریدمشکل normal0 false توی سایت بنده رخ داده نمیدونم چطور باید برطرف کنم آدرس سایت www.smartcollection.co.ir هست سپاس گذار میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 تو سایت خودتون عرض کردم چنین چیزی مشاهده نشد Sent from my C2105 using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی ن ارسال شده در دی 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 تو سایت خودتون عرض کردم چنین چیزی مشاهده نشد Sent from my C2105 using Tapatalادمین عزیز این تصویر رو لود کردم شاید من بد توضیح دادم اما این مربوط به چه قسمتی میشه تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 احتمالا مشکل از ماژول homefeatured هست و به احتمال زیاد به خاطر دستکاری در فایل homefeatured.tpl این مشکل به وجود اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی ن ارسال شده در دی 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 احتمالا مشکل از ماژول homefeatured هست و به احتمال زیاد به خاطر دستکاری در فایل homefeatured.tpl این مشکل به وجود اومده لطفا نحوه بر طرف کردن این مشکل رو میگید چطور میتونم فایل معیوب رو تعمیر کنم (آیا نیاز هست از دیتابیسم بک آپ بگیرم دوباره هسته رو نصب کنم و دیبا بیس رو آپلود کنم ؟) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 خیر. باید سایتتون بررسی بشه. اگر بلد هستید با فایل های tpl کار کنید که گفتم احتمالا مشکل از کدوم فایله اما اگر بلد نیستید نیاز به پشتیبانی فنی داریدفکر میکنم مشکلتون در بخش زیر در فایل homefeatured.tpl باشه: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی ن ارسال شده در دی 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 خیر. باید سایتتون بررسی بشه. اگر بلد هستید با فایل های tpl کار کنید که گفتم احتمالا مشکل از کدوم فایله اما اگر بلد نیستید نیاز به پشتیبانی فنی داریدفکر میکنم مشکلتون در بخش زیر در فایل homefeatured.tpl باشه: ممنون میشیم جهت پشتبانی فنی کمک کنید و مشکلات سایت رو برطرف کنید الان هم که وارد ماژول سبد خرید شدم کمی خراب کاری انجام دادم تو حالت پیکربندی وارد شدم اون رو از حالت آبجکس خارج کردم سبد خرید جابجا شد از جای قبلی رفت بالای صفحه اما موفق نمیشم که با ویرایش زنده به موقعیت قبلی برش گردونم لطفا بگید برای درخواست پشتیبانی فنی چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 از طریق پیام خصوصی اطلاعاتتون رو ارسال کنید. پ.خ دادم خدمتتون Sent from my C2105 using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .