vitamin-shop ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 سلام . من چند وقتی میشه که سایت رو را انداختم اما با چند مشکل مواجه هستم . 1: بعضی وقتها سایت به هیچ عنوان load نمیشه و فقط با VPN میتونم سایت رو باز کنم . با چند اینترنت تست کرذم . 2: سرعت سایت خیلی میاد پایین در حدی که هیچ کاری نمیشه کرد . 3: بعضی وقتها وقتی یک محصول جدید وارد سایت میکنم و روی ذخیره کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و یک صفحه خالی "blank" میاد و اگر دوباره refresh کنم هبچی save نشده. لطفا راهنمایی کنید . Website address : www.vitamin-shop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 به فکر یک سرور خوب باشید. یا چک کنید محدودیت زیادی روی هاستتون اعمال نشده باشه و یا احتمالن تحت حمله نباشید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshinak ارسال شده در شهریور 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2019 ممکنه هاستتون آی پی شما رو بلاک میکنه به دلایلی مثل ورود و خروج بیش از حد و در نهایت با vpn تست می کنید که آی پی عوض میشه واکنش ها : mohandesx 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .