tehranwifi ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 با عرض سلام بچه های محترم برنامه نویس کسی میتونه قسمت آدرس ثبت نام رو برداره ؟ که بشه مراحل خرید را آسون تر کرد ؟برای بالا بردن کیفیت خدمات دهی به مشتریان لطفا یکی ج بده این یک تمتیاز منفی برای پرستا شاپ چون ممکن کسی محصول ارسالی یا حاملی نداشته باشه محصولش دانلودی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 با عرض سلام بچه های محترم برنامه نویس کسی میتونه قسمت آدرس ثبت نام رو برداره ؟ که بشه مراحل خرید را آسون تر کرد ؟برای بالا بردن کیفیت خدمات دهی به مشتریان لطفا یکی ج بده این یک تمتیاز منفی برای پرستا شاپ چون ممکن کسی محصول ارسالی یا حاملی نداشته باشه محصولش دانلودی باشهمتاسفانه یا خوشبختانه پرستاشاپ مخصوص یک نوع کار نیست و به قولی چند منظوره هست به همین خاطر نحوه ی مشخصات گیری از مشتری هم کامل تعریف شده. اما فکر می کنم امکانش باشه که با override قسمت آدرس گیری کامل، تغییر پیدا کنه اما مشخصا این کار فقط با برنامه نویسی خاص پرستاشاپ امکان پذیر هست.پیشنهاد می کنم از طریق بازارچه درخواست مشورت بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 دوست عزیز 100 بار درخواست دادم اما کسی پاسخگو نیست راهنماییتان فوق علاده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 دوست عزیز 100 بار درخواست دادم اما کسی پاسخگو نیست راهنماییتان فوق علاده بودسلاماز طریق پیام خصوصی درخواستتون رو کامل بفرستید تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 با عرض سلام آقا رامتین چی شد ؟ من 3 روز پیش برای شما پیام خصوصی گزاشتم اما شما تا امروز جوابی ندادید دلمون به شما خوش بود که شما هم پرررررررررررررررررربا عرض سلام دوستان عزیز یک نفر مرد و مردانه بلند شه و بگه از کجا این آدرس ل را میشه برداشت که خرید بدون آدرس انجام بشه >؟ از کجا میشه این حامل ل رو برداشت که خرید وابستگی به حامل نداشته باشه ؟ مردم خیلی راحت بیان تو فروشگاه با 4 تا کلیلک خریدشون را انجام بدن این روش برای کار ما جواب نمبده چون محصول ما مجازیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 سلاممن هیچ پیام خصوصی در این زمینه از شما دریافت نکردم دوست عزیزما که با کسی دشمنی نداریمپیام بدید تا راهنمائیتون کنمموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .