janebikala ارسال شده در دی 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 با سلام خدمت دوستان عزیز در مورد دسته بندی پرستا سوالی داشتم سعی می کنم اینجا توضیح بدم ممنون می شم اگه راهنماییم کنید شیوه دسته بندی که من می خوام داشته باشم با شیوه دسته بندی پیش فرض پرستا متفاوت هست ولی تو چند تا سایت پرستایی دیدم که از این شیوه استفاده شدهمی خوام دسته بندی به این شکل باشه : مثال : شاخه ها > لوازم جانبی موبایل > سامسونگ که وقتی روی سامسونگ کلیک می شه لیست 50 مدل گوشی سامسونگ تو صفحه سایت نشون داده بشه و بازدید کننده بعد از انتخاب مدل گوشیش وارد لیستی از لوازم جانبی مربوط به گوشیش بشه . منظور من اینه که اون 50 مدل گوشی که تو قسمت سامسونگ هست دیگه تو قسمت سمت راست ( شاخه ها ) نشون داده نشه امیدوارم تونسته باشم توضیح کافی داده باشممثال از دسته بندی : سایت lapbuy.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
janebikala ارسال شده در دی 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 از دوستان کسی نیست کمک کنه ؟؟؟ اگه توضیحات روشن نیست بگید کامل تر توضیح بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 سلاماین به نظر غیر منطقی میادسایت نمونه مثال بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
janebikala ارسال شده در دی 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 سایت lapbuy.com از این دسته بنده استفاده کرده از اقا بهمن طراح قالب هم قبل از طراحی قالب سوال کردم و گفتند که مورد خاصی نیست و با حالت پیش فرض پرستا می شه این کار رو کرد . در واقع دسته بندی شامل چندین زیر شاخه خواهد بود ولی در صفحه اصلی ( دسته بنده سمت راست ) فقط سر شاخه ها دیده می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 خب ماژول شاخه ها در پیکربندینامکان نمایش عمق داره. برید و عمقش رو کم کنید شما باید ۵٠ مدل گوشی رو به صورت دسته بندی وارد کنید. Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
janebikala ارسال شده در دی 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 واقعا ممنون اقا دانوش مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .