amiralib ارسال شده در بهمن 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2013 سلاممن از کجا میتونم بفهمن چه افرادی محصول خاصی رو خرید کردند که بعد از 3 ماه تماس بگیرم یا ایمیل بزنم و نسخه جدیدش رو بهشون معرفی کنم؟فروشگاه های دیگه یک نسخه از فاکتور رو ایمیل میکنن که میشه تو ایمیل سرچ کرد و پیدا کرد ولی اینجا من هیچ راه ساده یا حتی پیچیده ای پیدا نکردم کسی پیشنهادی داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 یک محصول رو باز کنید برای ادیتدر بالای صفحه نوشته نمایش خریدهای این محصول Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در اسفند 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2013 آقای دانوش تو نسخه 1.5 دقیقن کجا قرار داره این گزینه من نمیبینم :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در اسفند 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2013 بچه ها کسی دیگه نمیدونه این گزینه دقیقن کجا قرار دارد یعنی خریداران یک محصول؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2013 به بخش آمار مراجعه کنید یک بخش برای این کار داره Sent from my LT25i using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .