niloofar ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 سلامتوی بخش مدیریت پرستا، مسیر: تنظیمات/ تصاویر یه گزینه ای هست به اسم move images. این گزینه توی پرستای فارسی نیست چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 سلامتو نسخه های جدید انگلیسی هم نیست فکر کنم پرستا این رو خودش برداشتهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در بهمن 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 سلامتو نسخه های جدید انگلیسی هم نیست فکر کنم پرستا این رو خودش برداشتهموفق باشیدسلامخیر توی نسخه 1.5.6 برداشته شده ولی توی نسخه 1.5.4 هست. شما دموی اصلی بخش مدیریت پرستا رو ملاحظه بفرمایید:http://demo-bo.prestashop.com/demo/index.php?controller=AdminLogin&[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در بهمن 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2013 آقایون چی شد؟ چرا این گزینه توی پرستای استیبل فارسی 1.5.4 نیست؟ یعنی لازم نبوده ورداشته شده؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 برداشته نشدهاگر پرستا یک نسخه ارتقا داده شده باشه نمایان میشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در بهمن 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 برداشته نشدهاگر پرستا یک نسخه ارتقا داده شده باشه نمایان میشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proنسخه ارتقا داده شده یعنی چی؟ من پرستای 1.5.4.1 رو از همین سایت دانلود کردم این گزینه رو نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 ارتقا داده شده یعنی از نسخه ۱.۴ یا ۱.۳ به ۱.۵ ارتقا داده بشهاگر نه و یک نصب از پایه بوده این گزینه رو نمیبینید چون کاربردی نداره! Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .