gachboy ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 سلاممن کاربر تازه وارد هستم و امروز با سیستم پرستا اشنا شدم،من می خوام یک فروشگاه فروش پروژه را اندازی کنمکه بعد از پرداخت وجه خریدار پروژه دانلود کنه،ولی نمی خوام زیاد شلوغ باشه یعنی موقع خرید نمی خوام از خریدار سوالیپرسیده بشه یا ثبت نام کنه فقط می خوام بعد از انتخاب پروژه ها وقتی روی "پرداخت" کلیک کرد بدون ثبت نام و یا پر کردن فیلدیوارد پرداخت انلاین بشه....اگه من هاست+دامین خودم خریداری کنم کسی می تونه این سیستم راه اندازی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 سلامدوست عزیز پرستاشاپ قابلیت فروش فایل رو داره ولی برای کم کردن مراحل ثبت نام باید شخصی سازی صورت بگیره و براتون هزینه خواهد داشتمیتونید بسته های نصب + تنظیمات پرستاشاپ رو از بازارچه خریداری کنید و برای شخصی سازی مراحل خرید هم درخواست بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gachboy ارسال شده در بهمن 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 می خوام ماژول پرداخت در هر صفحه به صورت شناور کنار صفحه باشه،و وقتی روی پرداخت کلیک میشه مستقیم وارد درگاه بانکی برای پرداخت بشه،حدودا برای راه اندازی و شخصی سازی چقدر هزینه لازمه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 این حالت اصلا توصیه نمیشهشما حداقل باید یک مشخصه از مشتری داشته باشید که بعدا بتونه جنسی که میخره رو پیگیری کنهبهترین حالتش برای فروش فایل اینه که مشتری فقط ایمیل و پسورد وارد کنه و بعدش پرداخت کنهبرای هزینه هم باید به بازارچه درخواست بدید تا اعلام بشهدر انجمن هیچ براوردی نخواهد شد و بر خلاف قوانین استموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .