niloofar ارسال شده در بهمن 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 سلام1- فروشگاهم غیر فعاله2- فایل ربات.تی اکس تی رو ایجاد نکرده بودم.3- سایت مپم رو توی وبمستر تولز ثبت کردم. این ارور رو دو بار برام فرستاده:Googlebot can't access your site این دلیلش نبودن فایل رباته یا اینکه چون فروشگاهم غیرفعاله؟بعد آلان من فایل ربات رو از طریق خود پرستا تولید کردم. این مشکل رو حل میکنه؟مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2013 مشکلتون حل میشهتا فعال نکنید گوگل دسترسی نداره Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2013 ضمناً در ادامه پست دانوش عزیز این رو هم بدونید که پس از ثبت سایت تون در گوگل وب مستر تولز گوگل یک فایل html به شما خواهد داد که آن را هم می بایست در ریشه هاستتان آپلود کنید و سپس از طریقه دامنه خودتان آن را فراخوانی کنید تا گوگل سایت شما را در وب مستر تولز فعال کند.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در اسفند 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 ضمناً در ادامه پست دانوش عزیز این رو هم بدونید که پس از ثبت سایت تون در گوگل وب مستر تولز گوگل یک فایل html به شما خواهد داد که آن را هم می بایست در ریشه هاستتان آپلود کنید و سپس از طریقه دامنه خودتان آن را فراخوانی کنید تا گوگل سایت شما را در وب مستر تولز فعال کند.یا علی سلامممنون. من این فایل رو خیلی وقته گذاشتم روی سرورم همون اول. آلان فروشگاهم فعاله ولی کماکان توی وبمستر تولز میگه:Google couldn't crawl your site because we were unable to access your site's robots.txt file.چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 تصور می کنم در تب < ابزار <مولدها در بخش پائین اگر بر روی دکمه تولید فایل robots.txt کلیک کنید احتمال دارد مشکل تان حل شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در اسفند 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 تصور می کنم در تب < ابزار <مولدها در بخش پائین اگر بر روی دکمه تولید فایل robots.txt کلیک کنید احتمال دارد مشکل تان حل شودسلامتوی پست اول ذکر کردم که این کار رو انجام دادم. بعد از فعالسازی فروشگاه هم مجددا این کار رو کردم تاثیری نداشته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .