findingsky ارسال شده در بهمن 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2013 با سلام طبق راهنمایی هایی برای نصب پرستاشاپ به روی سایت اعلام شده بود من سایت رو در پوشه ps1.5 نصب کردم و نحوه دسترسی به سایت اینطوری شد.www.site.ir/ps1.5اما با توجه به اینکه من از کنترل پنل plesk استفاده میکنم نمیتوان پیج اول سایت رو داخل یک ساب دایرکتوری قرار داد.پس به سایت ریدایرکت نمی شم.حالا میخوام سایت رو به روت دایرکتوری ببرم. بغیر از جابجایی فایلها چکاری بایدانجام دهم؟لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 قبل از جابه جایی به تنظیمات » seo url برید و آدرس جدید رو وارد کرده و تنظیم کنید و سپس انتقال بدین Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
findingsky ارسال شده در اسفند 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2013 سلام مجددکاری رو که شما گفتید انجام دادماما همه چیز به هم ریخته!!حالا پوشه هایی را که move کرده بودم رو برگردوندم که بدتر شد!!عکسهای سایت نیست. لطفا راهنمایی کنیدمیخوام اسکریپت رو دوباره بروی رووت دایرکتوری نصب کنم با فرض اینکه همه اطلاعاتم(db) بمونهاگه پوشه (ps1.5) رو پاک کنم و در هنگام نصب db رو که از قدیم موجوده رو انتخاب کنم کافیه؟!نمی خوام اطلاعاتم بپرهلطفا کمک کنیدممنونبا سلام مجددیک درخواست نصب و راه اندازی توی بازارچه فرستادم مشخصات رو در "تماس با ما" نیز ارسال کردم لطفا ماژول فروتل و بانک ملت را نیز پیکربندی کنید.در نحوه ارسال ها "ارسال توسط فروشگاه" و "پیک موتوری" را نیز داشته باشم لطفا درصورت هرگونه سوال با من تماس بگیریدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2013 درخواست نصب برای نصب هست نه انتقال و جابه جایی فروشگاه و این دو متفاوت هستند Sent from my LT25i using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .