puzzelfix ارسال شده در بهمن 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 با سلام ..........بازم مزاحم همیشگی www.puzel.ir 1- سایت من در قسمت محصولات پر طرفدار عکس محصولات به دلیل کم شدن فاصلشون روی هم افتادن یعنی عکس پایینی افتاده رو قیمت بالایی چه کنم؟؟؟؟؟؟؟ 2- میخواستم بدونم چطور میتونم سایز حروف کلمات در منو افقی را زیاد کنم چون خیلی ریز هستن 3- میخواستم بدونم ایا امکان این هست که در کنار شاخه ها در منو افقی عکس هم بندازیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 همه موارد با تغییرات کدنویسی در قالب و ماژول ممکنهمشخص هست که نمیشه توضیح داد چون اگر آشنا بودین طور دیگه ای سوال میکردین تا شاید بشه راهنماییتون کرد Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 خیلی نا وارد نیستمولی شما در بعضی جاها یه کم بد توضیح داده بودینمثلا برای سایز گفته بودین به خط 15 فایل css برین و انون ویرایش کنین در صورتی که در اون فایل هر قسمت جداگانه هست مثلا فوتر جداگانه و هدر ووو جداگانه هستن اگه مقدور بود بگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 دوست عزیز من اشتباها فایل css و rtl محصولات پر طفدارو پاک کردم امکان داره واسم بزارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 سلاماز داخل نسخه ای که دانلود کردید برداریدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2013 از شما ممنونم مشکلم حل شد میشه چند تا قالب قشنگ که محیط جالبی هم دان معرفی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .