puzzelfix ارسال شده در بهمن 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2013 با سلام و معذرت که مزاحم شده ام بازمن 3 تا مشکل اساسی دارم مه ممنون میشم مثل همیشه من را همیاری کنیدعکس مشکلات هم پیوست شده در پایین www.puzel.ir3-عکس افزودن به سد خرید هر محصول در زیر ان میافتد بجای اینکه جلوش بیافتد.2-محصولات جدید من در وسط صفحه به جای عکس محصول روش علامت سوال افتاده1-در صفحه اصلی عکس محصول روی قیمت را پوشانده شماره ها با عکس تطبیق دارن مثلا شماره 3 با عکس 3 تطبیق دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2013 دوستان با جایگزین کردن فایل thems از قالب در cpanel به جای تم قبلی مشکل شماره 3 حل شد حالا میمونه مشکله 1 و 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2013 دوستان کسی نیست کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 اقا تو رو خدا یکی جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 اگر قالب رو دستکاری کردین احتمال زیاد باعث این مشکلات شدیناین ها مواردی ریزی هست که هرکس ممکنه بارها به آن ها برخورد کنهاگر خودتون دوست دارین که این موارد رو حل کنید باید کمی html و css یاد بگیرید که در این انجمن تا به حال نداشتیممورد دوم هم ممکنه با ایجاد دوباره تصاویر حل بشهتنظیمات » تصاویر Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .