ahmad_online ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 باسلام واحترام من میخوایم فروشگاهم دو زبان فارسی و انگلیسی رو داشته باشه که کاربر بتونه هرکدام که خوست رو انتخاب کنه.آیا پرستا شاپ ماژولی واسه اینکار داره؟ باتشکر از شما واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 پرستا خودش چند زبانس . از بخش بومی سازی / زبان ها . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 نیازی به ماژول نداریدزبان رو اضافه کنید. قالب پیش فرض کاملن دوجهته و دو زبانه هست ولی اگر قرار هست قالب رو عوض کنید باید دنبال قالب دوجهته باشید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad_online ارسال شده در بهمن 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 باسلام و احترام چطوری زبان (دوزبانه کردن سایت هم فارسی باشه هم انگلیسی) رو اضافه کنم به پرستا شاپ ؟راستی پرستاشاپ 1.4 بهتره یا 1.5 ؟ منظورم: کدومشون باگ (خطای) کمتری داره؟ متشکرم و منتظر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 سلامبسته های زبان در سایت اصلی وجود داره که میتونید از بخش مدیریت >> بومی سازی : تنظیمات هر زبان رو اعمال کنیداز آخرین نسخه فارسی استفاده کنید 1.5.4.1 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad_online ارسال شده در بهمن 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 سلامبسته های زبان در سایت اصلی وجود داره که میتونید از بخش مدیریت >> بومی سازی : تنظیمات هر زبان رو اعمال کنیداز آخرین نسخه فارسی استفاده کنید 1.5.4.1 موفق باشید باسلاممیشه لطف کنید آدرس سایت اصلی رو بدین؟آموزش نصب پرستاشاپ روی cpanel رو میخوام آخه نمیدونم چطوری میشه سایت رو روی سرور آپلود کرد؟توی فایل منیجر/پوشه www باید سایتمو آپلود کنم؟ یا جای دیگه؟متشکر و منتظر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 آموزش نصب در انجمن و بازارچه خودمون موجودهسایت اصلی هم : prestashop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parscom ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 ممنون از راهنمایتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 ببخشید هر دو زبان انتخاب شد . الان سایت دو زبانست چطور و از کجا کاربر میتونه زبان سایت رو عوض کنه یعنی خود کاربر . یعنی وقتی رو یه زبان میزنه زبان تغییر کنه و سایت راستچین بشه یا چپ چین بشهمن جایی تو قالب ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 ببخشید هر دو زبان انتخاب شد . الان سایت دو زبانست چطور و از کجا کاربر میتونه زبان سایت رو عوض کنه یعنی خود کاربر . یعنی وقتی رو یه زبان میزنه زبان تغییر کنه و سایت راستچین بشه یا چپ چین بشهمن جایی تو قالب ندیدمفک کنم باید بلوک زبان را فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 قالب های فارسی فقط راستچین هستند و امکان استفاده در سایت های انگلیسی یا زبان های چپ چین رو ندارن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 من سایت رو دو زبانه کردم فقط مشکل اینه که نمیتونم پیش فرض انگلیسی رو بزارمخطا میده که شما نمیتوانید زبان پیش فرض رو تغییر بدید . چی کار باید بکنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 خطایی که میده رو کامل اینجا بنویسید. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 سلام من فروشگاه رو دو زبانه کردم ولی در زبان انگلیسی به جای «Home» همچنان «خانه» نوشته شده؛ چطور میشه اصلاحش کرد که Home یا Home Page بشه؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 منظورتون توی منوی افقی بالا هست؟اون رو باید از طریق "کاتالوگ -> شاخه ها" وارد بشید و شاخه "خانه" رو وایرایش کنید سپس روی پرچم انگلیسی کلیک کرده و بنویسید home نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 منظورتون توی منوی افقی بالا هست؟اون رو باید از طریق "کاتالوگ -> شاخه ها" وارد بشید و شاخه "خانه" رو وایرایش کنید سپس روی پرچم انگلیسی کلیک کرده و بنویسید homeمتاسفانه شاخه خانه وجود نداره!!! الان فقط شاخه هایی که خودم درست کردم هستن و شاخه خانه نیست.. البته وقتی می خوام محصول اضافه کنم، خانه به عنوان شاخه اصلی دیده میشه ولی تو مسیر کاتالوگ -> شاخه ها، خانه دیده نمیشه..خب من راه حل رو پیدا کردم و اینجا می نویسم که اگر کسی به مشکل برخورد بتونه راحت خودش حلش کنه... من رفتم تو دیتا بیس و جدول ps_category_lang رو پیدا کردم.. چون فروشگاه دو زبانه ست برای هر شاخه ای دو تا سطر وجود داره که یکیش فارسی و دیگری انگلیسی هست.. من سطر دوم رو ویرایش کردم و خانه رو به Home ادیت کردم... اگر کامپایل اجباری فعال نیست، فعالش کنید و حافظه نهان رو هم خیر کنید و فروشگاه رو رفرش کنید... می بینید که Home جایگزین خانه شده.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 سلام دوستان سوالم اینه که حالا که فروشگاه دو زبانه شده، چطور ارز رو تعریف کنم؟ و با توجه به اینکه برای اینکه یک محصول به صورت انگلیسی هم وارد بشه باید محصول فارسی رو ویرایش کنم و زبان رو تغییر بدم، حالا که می خوام برای محصول قیمت انگلیسی بدم، چطور باید این کارو بکنم؟ لطفا اگر ممکنه سریعتر جواب بدید که خیلی فوری و مورد نیازه.. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 موقع اضافه کردن محصول به تب قیمت مراجعه کنید اونجا مشخص هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 موقع اضافه کردن محصول به تب قیمت مراجعه کنید اونجا مشخص هستخب صددرصد برای تعیین قیمت، به تب قیمت مراجعه می کنم ولی به نظرم قبل از این مورد، ابتدا باید ارز زبان خارجی اضافه بشه که لطفن اینو بفرمایید چطور هم ریال و هم دلار تو سایت تعریف کنم؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 به بخش بومی سازی -> ارزها (واحد پولی) مراجعه کنید اونجا اگر دلار بود فعالش کنید در غیر این صورت به بومی سازی مراجعه کنید و کشور آمریکا رو انتخاب و فقط تیک ارز رو بزنید و واردسازی رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadrad ارسال شده در خرداد 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2017 سلام دوستان من روی قالب پیش فرض پرستا زبان انگلیسی رو فعال کردم، بعد از اینکه فعال کردم همه صفحات سایت پیغام 404 میده 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. مشکل از کجاست ؟ ممنونم میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2017 آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadrad ارسال شده در خرداد 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2017 آدرس سایتتون؟ http://newsite.spi-ir.com آدرس سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2017 صفحات مختلف شما به زبان فارسی و انگلیسی چک شد و خطایی نداشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadrad ارسال شده در خرداد 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2017 صفحات مختلف شما به زبان فارسی و انگلیسی چک شد و خطایی نداشت. الان درسته، اما وقتی گزینه friendly URL رو فعال میکنم، خطای 404 میده ! :-( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .