puzzelfix ارسال شده در بهمن 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2013 با سلام دوستان نمیدونم چرا سایت عکس محصولات جدید رو در وسط سایت نشان نمی دهدwww.puzel.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2013 سایز تصویر مورد نظر رو مجدد بازسازی کنیدتنظیمات » تصاویر Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2013 روی چه سایزی قرار دهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2013 سایز رو اگه تغییر ندادید نیاز نیست تغییر بدیدفقط بازسازی رو بزنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2013 من باسازی رو میزنم بازم درست نمیشه الانم که ماژول گردونه رو نصب کردم بازم نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2013 سلامبه نظر میرسه که اصلا برای این محصولات تصویری در مدیریت ثبت نکردیدچون در داخل شاخه هم برخی محصولات شما فاقد عکس هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2013 نه دوست عزیز محصولاتیم که عکس دارنو نشون نمیده فقط ۵ درصد محصولات من عکس ندارن که علتشم اینکه تازه واردشون کردم علت از این نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .