her00 ارسال شده در اسفند 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2013 با سلام خدمت دوستان عزیز بنده سرویس میزبانی خودم رو عوض کردم و به میهن وب هاست انتقال دادم ... بنده از تمامی فایل های هاست +دیتابیس بک آپ گرفتم و به هاست جدید انتقال دادم و دیتابیس ساختم دقیقا مثل قبلی و اس کیو ال رو ایمپورت کردم و خلاصه سایت الان بالا اومد صفحه اصلی به خوبی میاد اما هر جایی که کلیک میکنیم( محصولات - صفحات - بخش کاربری و... ) ارور 404 میاد اما پنل مدیریت سالمه و مشکلی نداره .... به نظر من نمیتونه از دیتابیس باشه - خواهشا کمکم کنید تا این مشکل رو برطرف کنم .. خیلی ممنونم آدرس : http://shaghayegh1.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2013 سلامبه سئو و URLها برید و روز ذخیره کلیک کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
her00 ارسال شده در اسفند 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2013 خیلی ممنونم با تشکر مشکل حل شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraj ارسال شده در مهر 22، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2021 برای حل مشکل 404 فرمودید در قسمت سئو و URLها روی ذخیره کلیک کنید. سئو و url ها کجاست؟ پیدا نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2021 مشکلتون رو دقیق تر توضیح بدید در پرستاشاپ 1.6 منوی "تنظیمات -> سئو و URLها" در پرستاشاپ 1.7 منوی "پارامترهای فروشگاه -> بازدید و سئو" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .