extera260 ارسال شده در اسفند 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2013 سلام من دنبال ماژولی هستم که کاربر خرید های خودشو به کد تخفیف تبدیل کنهداخل چند سایتم دیدم یکی از سایت ها:persibox.comداخل این سایت یه حساب بسازید و داخل حساب من نگاه کنید گزینه ای هست به نام پرسی پوینت که عکس یه دستهمن دنبال این ماژول میگردم اگر کسی میدون یه راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در اسفند 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2013 کسی کمک نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2013 دوست من این ماژول رایگانه تو همون فروشگاه شما هم هست ، این پرسی باکس فقط اسمشو از ترجمه ها عوض کرده و گذاشته پرسی پوینت . اسم این ماژول وفاداری مشتریان هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .