sylvester ارسال شده در بهمن 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2011 سلامیه چیزی که خیلی قشنگ نیست اینه که در قسمت محصولات ویژه یا همان feature product در ستون وسط از صفحه اصلی اگر تعداد کاراکتر های نام محصول بیشر از 27 تا باشه ادامه کاراکترها به صورت سه نقطه (...) نشون داده میشهچطور میشه کاری کرد که ادامه نام بیاد زیره خط بعدی و تا 35 تا مشکلی نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2011 خیلی ساده فایل homefeatured .tpl رو از قالبتون پیدا کنید و دنبال عبارت زیر بگردیدproduct.name|truncate:27هر جا این عبارت و دیدید به هر عددی که دلتون میخواد تغییرش بدیدبه همین راحتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
allakolang ارسال شده در بهمن 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 سلام من این تغییر رو اعمال کردم اما تفاوتی نکرد.فایلی که گفتین توی پوشه ماژول و پوشه homefeatured بود که من دو تا مقدار 27 و 32 رو تغییر دادم به 50.اما بعد از ذخیره کردن هیچ تفاوتی در وضعیت نام پدیدار نشد. (البته رفرش هم کردم که از کش نخونه) فایل دیگه ای رو هم باید تغییر بدم؟ ممنون میشم پاسخ بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 اشتباه نکنید دوست عزیز شما باید اول برید داخل پوشه قالبتون - بعد داخل پوشه قالبتون یه پوشه دیگه هست به اسم modulesداخل این پوشه باز یه پوشه دیگه هست به اسم homefeaturedکه شما باید فایل داخل این رو ویرایش کنید homefeatured .tplضمنا بهر تغییری تو فایلها میدید باید حالت کامپایل رو فعال کنید و بعد رفرش کنید تا تغییرات رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
allakolang ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 با درود مجدد ممنون از توضیح کاملتونفوت کوزه گری، کامپایل بود که من فراموش کرده بودم.مشکل حل شد با سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepideh1065 ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 سلام . منم همین مشکل رو دارم کامپایل اجباری رو هم فعال کردم .ولی هیچ تغییری نکرد . یکی از اعدادش 50 بود و یکی 35 . هر دو رو به 100 تغییر دادم . بازم 3 نقطه میاره جای عنوان ... {$product.name|truncate:100:'...'|escape:'htmlall':'UTF-8'} اشتباهم چیه؟؟ممنون میشم کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 htmlall رو بکنید html Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepideh1065 ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 htmlall رو بکنید html Sent from my Xperia using Tapatalk pro همین الان htmlall رو به html تغییر دادم. اما باز تغییری نکرد . من از قالب دیفالت استفاده می کنم . تنطیمات بخش کارایی رو براتون پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 کامپایل رو روشن کردید اما حافظه نهان روشنه که باید خاموش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepideh1065 ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 کامپایل رو روشن کردید اما حافظه نهان روشنه که باید خاموش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro ممنون بازم نشد تو بخش کارایی ، اون بالا 2 تا هشدار داده : 2 هشدار وجود دارد برای استفاده از APC شما باید افزونه APC PECL را بروی سرور خود نصب نمایید. http://php.net/manual/fa/apc.installation.phpبرای استفاده از Xchace ، شما باید افزونه ی Xcache را بر روی سرورتان نصب کنید. http://xcache.lighttpd.netممکنه به خاطر این هشدار باشه ؟ چون من دقیقا کارایی که تو این تاپیک گفته شده رو انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 خیر بخاطر اون 2 هشدار نیست . کش مروگر رو کلا پاک کنید کاپایل هم روشن تست کنید . اگه نشد توی پوشه کش توی روت فایل class_index پاک کنید وارد پوشه smarty بشید دو پوشه cache و compile رو باز کنید و همه محتویات اون رو پاک کنید بجز فایل index سپس وارد پوشه قالبتون بشید بعد پوشه cache و محتویات اون رو پاک کنید بجز index و تست کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepideh1065 ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 خیر بخاطر اون 2 هشدار نیست . کش مروگر رو کلا پاک کنید کاپایل هم روشن تست کنید . اگه نشد توی پوشه کش توی روت فایل class_index پاک کنید وارد پوشه smarty بشید دو پوشه cache و compile رو باز کنید و همه محتویات اون رو پاک کنید بجز فایل index سپس وارد پوشه قالبتون بشید بعد پوشه cache و محتویات اون رو پاک کنید بجز index و تست کنید .مرسی بازم درست نشد http://www.parsipet.net/index.php?id_category=3&controller=category نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 بیخیال بشید !! مثل اینکه فقط با تعدادی از محصولات این مشکل رو داره همه محصولات به این صورت نیست . قالب فروشگاهتون رو به دیفالت تغییر بدید تست کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه . . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepideh1065 ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 بیخیال بشید !! مثل اینکه فقط با تعدادی از محصولات این مشکل رو داره همه محصولات به این صورت نیست . قالب فروشگاهتون رو به دیفالت تغییر بدید تست کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه . . . قالبم دیفالته خودم تغییرش دادم خوشحالم که شبیه دیفالت نیست اولین باره یه مشکلی پیش اومده که حل نمیشه ..دوست داشتم حل شه تا مجبور نشم عنوان ها رو کوتاه تر کنم . ممنون از لطفتون . باز تا فردا منتظر میمونم اگه دوستان دیگه پیشنهادی بدن خوشحال میشم . اگه نه که مجبورم عنوان ها رو کوتاه تر کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 منظورم اینه که از یه قالب دیگه استفاده کنید و تست کنید . قالب ترمه رایگان یا اکستریم دیفالت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 سلاممن با استفاده از مطالب این تاپیک تونستم تعداد کاراکترهای محصولات رو در صفحه ی اصلی سایت افزایش بدم. ولی داخل شاخه ها که میرم تعداد کاراکتر ها همون حالت قبله و اگه بیشتر از 27 کاراکتر بشه قسمتی از نام محصول به صورت ... در میاد. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 دقیقا همین روش رو روی فایل category.tpl برای نام شاخه ها و product-list.tpl برای لیست محصولات شاخه ها انجام بدید. در کل عدد بعد از truncate نشون دهنده محدودیت تعداد کاراکترهاست پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 ما باید به جای htmall هم html بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 با تشکر از ادمین جان مشکل محدودیت کاراکترهای سایت من به کلی حل شد. فروشگاه کالارایان : مشاوره و فروش محصولات دیجیتال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 دقیقا همین روش رو روی فایل category.tpl برای نام شاخه ها و product-list.tpl برای لیست محصولات شاخه ها انجام بدید. در کل عدد بعد از truncate نشون دهنده محدودیت تعداد کاراکترهاست پیروز باشیدممنون از دوستانبا حذف اون all و این موارد همصفحه اصلی هم قسمت شاخه ها را اکی کردمفقط یه مورد هستدر صفحه اصلی وقتی تعداد کاراکتر را زیاد میکنیم،موضوع با توضیحات توهم میره!باید چیکار کرد فاصله بینشون حفظ بشه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 باید با استفاده از خاصیت padding بین اون ها در css فاصله ایجاد کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 باید با استفاده از خاصیت padding بین اون ها در css فاصله ایجاد کنید پیروز باشیدهنگیدم:دیمنظور اینجا هست!؟:themes/default/css/category.css کدوم قسمت-چیکار کنم!؟یکم بیشتر لطفا توضیح بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 آدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 به عنوان ارتفاع ثابت بدین. کلاس عنوان رو پیدا کنید. فرض میکنیم title باشه .title{height:45px} عدد 45 رو به دلخواه تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 آدرس سایتتون رو بدیدwww.33pol.net به عنوان ارتفاع ثابت بدین. کلاس عنوان رو پیدا کنید. فرض میکنیم title باشه .title{height:45px} عدد 45 رو به دلخواه تنظیم کنیدglobal.css را خیلی دست کاری کردمولی نشد که نشد:دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .