123456za ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 سلامواقعا این ورژن 1.5 خیلی مشکل دار هست و لی اپدیت کردم و چاره ای نیست ک حل کنم:1. مشکل منmpossible to add the product to the cart. textStatus: 'parsererror'errorThrown: 'SyntaxError: JSON.parse: unexpected character'responseText:Error - The following e-mail template is missing: /home/xxxx/public_html/eshop/mails/fa/order_changed.html وقتی میخوام در سفارش مشتری یک محصولی اضافه کنم این خطا دارم 2. در ورژن 1.4 در پیام هر سفارش که از طرف مدیر یا مشتری پیام گذاشته می شد نشون میداد ولی الان همه رو باهم نشون میده واین ما رو بیچاره کرده مثلا یک مشتری زنگ میزنه میگه اقا سفارش من فلان باشه من توی پیام سفارش برای همکارم می نوشتم و وقتی همکارم سفارش رو بررسی میکرد اول پیام سفارش می خوند ولی حالا این پیام ها همش در هم ور هم یکجا در جای دیگه نشون میده که موندیم چیکار کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .