B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 مشخصه وجود داره . کافیه استایل زیر رو در آخر فایل global.css قالب کپی کنید : #oosHook{ display:block !important } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2014 به مشکل بدی خوردمبه طور مثال میخوام عبارت زیر رو تایپ کنم در مشخصاتِ محصولم :لینکامّا به صورت زیر در میاد Fifa (World Cup) وقتی از آپشنی که در ویرایش محصولات قرار داده شده استفاده میکنم درست نوشته میشه و همه چی اوکی ـهلینک اما وقتی محصول رو منتشر میکنم باز هم به همون صورته نمایش داده میشه !لینک چیکار کنم ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2014 اگه قالب رو خریدین آدرس سایتتون رو لطف کنید بررسی خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2014 www.wrestlingonline.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 آقای بهمن ، راهی هست برای حلِ این مشکل جناب ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 مشکل اینه که شما انگلیسی تایپ کرده اید ، یعنی نصفش انگلیسی و نصفش فارسیه . در آپدیت بعدی قالب بررسی و رفعش میکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 خودم هم به این مسئله رسیدم امروزفقط من الان میخوام حدودِ 600-700 تا محصول اضافه کنم که همه به این ترتیب هستنراهی هست بعد از انتشار این آپدیتی که شما دادید ، همرو با هم ویرایش کنم یا دونه دونه باید اینکار انجام بشه ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zarrinfilm ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 آقا من این قالب رو رو نسخه 1.5.4.1 نصب کردم اما فارسی نیست که. اصلاً صفحه مدیریت این نسخه پرستاشاپ فارسی نیست واسه همین قالب هم فارسی نشون داده نمیشه؟ مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 خودم هم به این مسئله رسیدم امروزفقط من الان میخوام حدودِ 600-700 تا محصول اضافه کنم که همه به این ترتیب هستنراهی هست بعد از انتشار این آپدیتی که شما دادید ، همرو با هم ویرایش کنم یا دونه دونه باید اینکار انجام بشه ؟!نیاز نیست ، شما هر جوری وارد کردین ، همونجور ادامه بدین ، وقتی آپدیت رو دادم و نصب کردین ، خودش درست میشه و نیاز نیست یکی یکی ادیت کنید دیگه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2014 تشکرفقط هر موقع این آپدیتی که گفتین آماده شد همینجا قرار بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 آقای بهمن اون آپدیت آماده نشد ؟یه سؤال دیگه ... من چندین محصولم عکساشون یکی هستمیخواستم بدونم راهی هست که عکسا یکبار آپلود بشه و یک آدرس بگیره ؟چون هر بار آپلود کردم آدرس جدید داد بهشون و از فضای هاستم استفاده شدحتی وقتی کپی هم از محصولم ساختم باز هم آدرس جدید بود برای عکس ِ محصولراهی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 آپدیت چرا ، آمادست ، اما فرصت نکردم هنوز بفرستم برای مشتری ها . امشب ایمیلی که با آن از بازارچه رخید را انجام داده اید چک نمایید و نسخه جدید قالب را دانلود کرده و نصب نمایید . اگه تمام عکس محصولاتتون یکی هست ( همشون یک عکس است ) میشه با ویرایش قالب یه عکس ثابت برای همه گذاشت . با خود پرستاشاپ امکانش نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moviestore ارسال شده در خرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 من این قالب رو میخوام خریداری کنم نسخه آزمایشی رو نصب کردم ولی به هم ریخته نشون میده حلا نیمدونم مشکل از نصب هست یا چیز دیگه آیا نسخه پولی رو خودتون نصب میکنید ؟ ضمنا من سایت فروش فیلم دارم که فیلتر میشه هر چند وقت 1 بار آیا فقط در 1 دامنه میشه استفاده کرد ؟ نسخه پرستا شاپ منم 1.5.2 هستممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 بله ، فقط یک دامنه قابل استفاده می باشد .نحوه نصب با ایمپورت فایل زیپ قالب می باشد . نصب دستی مشخصه بهم میریزه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moviestore ارسال شده در خرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 پس دامنه من فیلتر بشه باید چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moviestore ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 یک سوال میپرسیم باید 1 روز صبر کنیم تا جواب بدید حلا چون زمینه پرستاشاپ کم هست تو ایران باید ملت و منتظر بزارید ؟ رسیدگی کنید دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 دوست من جواب شما مشخص هست. برای هر دامنه باید جداگانه خریداری کنید. مشکل فیلتر شدن مربوط به شماست نه طراح قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moviestore ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 من از این قالب خیلی خوشم اومده تمیز کار شده رو همه قسمت ها با توجه به قیمتی که داره مناسب هست نمیشه مشکل دامنه رو برای بنده حل کنید با توجه به نوع فعالیتم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 این رو دیگه خود طراح باید نظر بدن. منتظر پاسخ آقای رستم پور باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 یک سوال میپرسیم باید 1 روز صبر کنیم تا جواب بدید حلا چون زمینه پرستاشاپ کم هست تو ایران باید ملت و منتظر بزارید ؟ رسیدگی کنید دوست عزیزمحصولات قانونی بفروشین که فروشگاهتون فیلتر نشه ، قالب ها با لایسنس فروخته میشن و راهکاری هم نداره . موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moviestore ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 سلامآقای بهمن من به تازگی از تطعیلات اومدم و همین الان آپدیتی که به ایمیلم فرستادید رو نصب کردماما همچنان مشکله فونت پابرجاستاین لینک میتونید مشاهده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 سلاممشکلش کجاست ؟من که مشکلی نمیبینمکش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره ببینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 الان من چندین دفعه هست که دارم کش مرورگر رو خالی میکنم و دوباره وقتی رفرش میکنم مشکل همچنان باقی ـهمشکل هم اونجاس که پرانتز های آخر رو انداخته اولِ متنالان من دارم متن رو اینجوری مشاهده میکنم : لینک اگه حالا شما دارید متن رو درست میبینید همینجا بهم بگید تا Reinstall مرورگرمو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 این مشکل که ارتباطی با فونت نداره دوست من. این طبیعی هست که اینطور بشه. اگر تمام توضیحاتتون انگلیسی هست میتونید به اون بخش direction:ltr!important; بدید در سی اس اس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .