batista666 ارسال شده در خرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 ادمین ِ عزیز شما پست های قبلیِ بنده و آقای بهمن رو بخونیدوقتی نوشته های فارسی و انگلیسی قاطی باشن در توضیحاتِ محصول ، اون آپشن Left To Right کار نمیکنهآقای بهمن هم این اشکال رو پذیرفتنو گفتن فایل آپدیت رو میدن من نصب میکنم مشکل حل میشهمن نصب کردمو مشکل حل نشد !حالا منتظره جوابِ ایشون میمونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 اگر اینطور هست پس منتظر پاسخ ایشون باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 یدونه فایل به اسم rtl.css داخل پوشه css قالبتون هست احتمالا . اونو پاک کنید . مشکل فکر کنم از اون بوده باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در خرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 تشکر از بهمن عزیزمشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در تیر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2014 آقای بهمن جدیداً وقتی میخوام یه کالایی رو ویرایش کنم که از قبل ذخیر شدهقسمت توضیحات به صورت HTML میاد ، مانند این لینک چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2014 نامربوط به قالب هست مشکلتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در تیر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2014 با کی باید مطرح کنم این مشکل رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2014 مربوط به اینترنت یا مرورگر شماست ، که ناقص لود میشه بخش مدیریت شما . مشکل خاصی نیست که با کسی مطرح کنید ، خودتون باید حلش کنید . پاک کردن کش مرورگر و یا رفرش کردن صفحه و صبر کردن تا لود کامل و ... از این دست کارها میتونه مشکل رو حل کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در تیر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2014 با سلام من ترمه نسخه رایگان نصب کردم میشه بفرمایید چطور میتونم نوار سرچ و قسمت ورود کاربران رو مثل این سایت مرتب کنم http://shopplay.ir/ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 ایشون به طراحی قالب وارد هستند و قالب رو ویرایش کردند که اینطوری شده . به عبارتی قالب رو شخصی سازی کردن توسط کد نویسی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 سلاماز مطالب موجود در فروم استفاده کردم تغییراتی رو که می خواستم دادمحالا یک سؤال دیگهمن لوگو رو بدون پس زمینه ساختم ولی وقتی روی سایت آپلود میشه پس زمینه رو سفید به نمایش میزاره علت چیه؟ eris.irممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 سلامدر تنظیمات >> تصاویر >> بخش تصویرها >> کیفیت تصویر رو روی گزینه دوم بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 با سلام این کاری رو که فرمودید انجام دادم ولی شکل لوگو درست نشد پیشنهاد دیگه ای ندارید؟----آقا ممنون مشکل حل شد مشکل فرمت فایل خروجی از فتوشاپ بود فرمت رو تغییر دادم درست شدارادتمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در تیر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 با سلام قالب ترمه تو ستون سمت چپش یک قسمت داره به اسم اطلاعات داخل این بخش یک صفحه ای هست به نام فروشگاه های مامی خواستم بدونم این صفحه از کجا قابل ویرایش هست داخل مدیریت محتوا نیستارادتمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 سلاماز بخش مدیریت >> تنظیمات >> مدیریت محتوابخش اول که مربوط به جایگاه است رو ویرایش کنیداز اون قسمت میتونید فعال یا غیر فعالش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در تیر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 ببخشید من از ورژن 1.5.6.2 استفاده میکنم میشه لطف کنید یک تصویر قرار بدید من متوجه نمیشم دقیقا کجای قسمت مدیریت محتوا باید برمممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 سلامعذر میخوام اشتباه آدرس دادمبه پیکربندی ماژول مدیریت محتوا برید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 دوست عزیزممن به قسمت پیکر بدندی ماژول ها رفتم تو ستون مربوطه مدیریت محتوا رو ویرایش کردم و stores رو جزو مواردی قرار دادم که نمایش داده نشود ولی باز هم نمایش داده میشهمن کدوم رو باید غیر فعال کنم که این نمایش داده نشهاصلا دسترسی به این صفحه از کجاست؟ نمیشه ویرایشش کرد؟ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 سلام موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 سلام من قالب رو خریداری کرده ام وقتی محصولی درج میکنم میخواهم روی آن محصول کلیک کنم صفحه بالا نمی آید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 ادرس فروشگاه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 ادرس فروشگاه ؟خدمت شما : www.atlasbuy.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 اینو انجام بدید دوباره تست کنیدآموزش ویدئویی تنظیمات اولیه بعد از نصب پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در تیر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 [align=left][align=right]با سلام خدمت پشتیبانی محترم راهی وجود داره قالب ترمه رو از رنگ نارنجی به رنگ آبی در بیاوریم [/align][/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 خوب مسلمه وجود داره . به طراح قالب پیام میدین و براتون رنگ رو تعویض میکنه ( البته مسلما هزینه خواهد داشت براتون ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .