hhermes ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 سلام من اطلاعات هاستم رو از یک هاست به هاست دیگری انتقال دادم و دیتا بیس را نیز ذخیره و ایمپرت کردم ولی الان که به صفحه اصلی سایتم می روم باز نمی شود .می تونید راهنمایی کنید که چه جوری میشه این مشکل را حل کرد و مشکل از کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 بستگی داره چطوری انتقال داده باشین . دامنه عوض شده باشه یا نشده باشه ، تو ساب دامین بوده و الان تو روت اصلی انتقال دادین و بالعکس و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در اسفند 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 انتقال به صورت بکاپگیری می باشد(بکاپ دانلود شده و در هاست دیگر آپلود شده ) دیتابیس هم اکسپورت شده و در هاست جدید ایمپرت شده و دامنه هم تغییر کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 خوب ، باید برین از داخل فایل setting.php آدرس جدید دامنه و اطلاعات جدید دیتابیس رو وارد کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در اسفند 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 فایلی که گفتید در پوشه کانفیگ می باشد ؟ اگر آره ولی نامش به صورت settings.inc.php هست . این موردی ندارد ؟ سایتم را یکی حدود یک سال پیش برام راه اندازی کرده و مثل اینکه نام برخی پوشه و فایل ها رو عوض کرده اگر این فایل هست . برای دادن آدرس دامنه جدید کدوم خط را ویرایش کنم ؟ اطلاعات دیتا بیس جدید مانند همون قبلی هست و در این فایل موجود می باشد ولی کدی که به دامنه اشاره کنه نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 همین فایلی هست که شما گفتین و من خلاصه نوشتم ، واقعا وقتی برای جمله بندی درست و مفصل جواب دادن به سوالات نیست و من شرمندم ، کارها آدمو محاصره کردن و تند تند تایپ کردن نتیجش ناقص نوشتن برخی کلماته . اگه هاستتون رو عوض کردین حتما نام دیتابیس هم عوض شده ، چون هر هاستی یه پیشوند متفاوت داره و نمیشه یکی باشه . اگر یکی هستند خوب برین به مدیریت سایتتون . از طریق ابزارها / سئو و آدرس ها ، آدرس دامنه جدید رو وارد کنید و ذخیره رو بزنید و سپس به بخش ابزارها / مولد ها برین و روی ایجاد دوباره کلیک کنید . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در اسفند 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 ممنون از راهنماییهایتان ببخشید انقدر سوال می پرسم . من نمیتونم وارد مدیریت بشوم تا دامنه را وارد آدرسی که گفتید کنم متوجه نشدم .ببینید فایلی که گفتید شامل اطلاعات زیر هست . منظورتون از تغییر نام دیتا بیس چیه ؟ ببینید اطلاعات دیتابیس قبلی با اطلاعات دیتابیس جدید یکی هست یعنی با همون اطلاعات (یعنی نام ، یوزر و پسورد) در سرور جدید پایگاه داده ایجاد کردم و اطلاعات پایگاه قبلی رو داخلش ایمپرت کردم . الان پیغام خطای "Link to database cannot be established." را می دهد . حال باید چه خطی را ویرایش کنم ؟!منظور از DB_SERVER چیه ؟ باید آی پی سرور جدید را برایش قرار دهم یا نه ؟ <?php define('_DB_SERVER_', '............'); define('_DB_TYPE_', 'MySQL'); define('_DB_NAME_', '............'); define('_DB_USER_', '...........'); define('_DB_PASSWD_', '...........'); define('_DB_PREFIX_', 'ps_'); define('_MYSQL_ENGINE_', 'InnoDB'); define('__PS_BASE_URI__', '/'); define('_PS_CACHING_SYSTEM_', 'MCached'); define('_PS_CACHE_ENABLED_', '0'); define('_MEDIA_SERVER_1_', ''); define('_MEDIA_SERVER_2_', ''); define('_MEDIA_SERVER_3_', ''); define('_THEME_NAME_', '...........'); define('_COOKIE_KEY_', '...........'); define('_RIJNDAEL_KEY_', '...........'); define('_COOKIE_IV_', 'Ueq9pfL1'); define('_RIJNDAEL_IV_', '...........=='); define('_PS_CREATION_DATE_', '2012-11-17'); define('_PS_VERSION_', '...........'); ?>[align=right]ببخشید انقدر زیاد توضیح می دهم [/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 همانطور که گفتم نمیشه در دو هاست مختلف دیتابیسی ایجاد کنید که هم نام باشند ، تو هر هاستی پیشوند مختلف دارن ، مثلا تو یکی : nrp_bahmanتو یکی دیگه میشه : luo_bahman شما فقط bahman رو هم اسم کردین و پیشوند ها متفاوته . define('_DB_SERVER_', '............'); define('_DB_NAME_', '............'); define('_DB_USER_', '...........'); این خط ها رو باید ادیت کنید و با نام کاربری و رمز عبور دیتابیس جدید پر کنید . تو اولی هم فقط باید بنویسید localhost . بعد میتونید به مدیریت برین و آدرس دامنه رو تو مکانی که گفتم تغییر بدین ( تو پست قبلی گفتم کجاست ) اگر با این راهنمایی هم نتونستید انجام بدین ، تو گوگل دنبال کتاب های اموزشی cpanel بگردین .موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در اسفند 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 الان کاری که گفتید را انجام دادم و صفحه ورود به مدیریت باز شد ولی وارد مدیریت نمیتونم بشم . چه جوری یوزر و پسورد را بازیابی کنم ؟صفحه اصلی هم چیزی نمایش نمیده فقط آدرس صفحه تغییر میکنه به localhost .یوزر و پسورد را پیدا کردم و وارد شدم و تنظیمات دامنه را انجام دادم ولی در صفحه ی مولد گزینه ای به نام ایجاد دوباره نبود و سایت هنوز بالا نمی آید در ضمن پیغام های خطای زیر را در صفحه مربوط به پایگاه داده نیز میدهد اجازه ی نوشتن برای فولدر config را تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فولدر tools را تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فولدر cacshe را تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فایل sitemap.xml را تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فولدر img و زیر فولدرهای آن را به صورت recursively تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فولدر mails و زیر فولدرهای آن را به صورت recursively تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فولدر modules و زیر فولدرهای آن را به صورت بازگشتی تنظیم کنیداجازه ی نوشتن را فعال کنید برای theme/shoptemplate1490FAlang/ و زیرفولدرهای آن به صورت recursivelyاجازه ی نوشتن برای فولدر translation و زیر فولدرهای آن را به صورت recursively تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فولدر upload و زیر فولدرهای آن را به صورت recursively تنظیم کنیداجازه ی نوشتن برای فولدر download و زیر فولدرهای آن را به صورت recursively تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 خب دیگه مشخصه نوشته که دسترسی پوشه ها رو درست کنید ، به همه اینا 755 بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhermes ارسال شده در اسفند 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 خب دیگه مشخصه نوشته که دسترسی پوشه ها رو درست کنید ، به همه اینا 755 بدین .تمامی پوشه ها 755 هستن ولی هنوز سایت را نمایش نمیدهد و پیغام ها پابرجا هستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 اطلاعات ورود به مدیریتتون رو پیام خصوصی کنید + اطلاعات هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2013 شما به پشتیبان هاست بگید فایل ها رو ۶۴۴ و پوشه ۷۵۵ تنظیم کنند Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .