niloofar ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 سلامفروشگاه من یه مشکلی با جاوا اسکریپت داره.نتونستم حلش کنممیخوام یه پرستای تازه بریزم.بک آپهام رو گرفتم.میخوام بدونم بعد از ریختن پرستای تازه، کدوم فولدرها رو جانشین کنم تا:محصولات با تمام خصوصیاتشون( توضیحات، وابستگی، تگ ها، سئو، تصاویر، ویژگی ها، مقادیر و مشخصات)شاخه ها مشخصه ها و مقادیرحاملها و تنظیمات مربوط به قیمت گذاریشونترجمه هاارزهاو کلیه اطلاعات دیگه ای که توی تبهای ادمین پرستا وارد میکنیم به همین شکل فعلی برگرده.نمیخوام فایلهای مربوط به خود پرستا رو برگردونم چون نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست و اگر بخوام تمام فولدرها رو جانشین کنم دوباره میشه همینی که هست یعنی پرستای خراب.و اینکه مشخصات هاست من اینه: نسخه Php: 5.3.26 نسخه MySQL: 5.1.68-cll-lve phpmyadmin Version information: 3.5.8.1برای اکسپورت جداول گزینه های من با اون چیزی که توی داکیومنتیشن خود پرستا هست فرق میکنه. میشه یه شات از تنظیمات اکسپورت برام بگذارید؟مرسی از راهنمایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2013 اگر نسخه پرستا یکی باشه میتونید دیتابیس رو بکاپ بگیریدبه شرطی که از ماژول ها و پوشه تصاویر هم کپی بگیرید تا مشکل نخورید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .