micro ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 سلام من نمیدونم چگونه می توان به صندوق ایمیل فروشگاهم وصل شوم و به پیام های دریافتی خود دسترسی داشته باشم لطفا راهنمایی نماییدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 فروشگاه که صندوق ایمیل نداره ، هر ایمیلی برای فروشگاهتون ارسال بشه یا از فرم تماس با ما استفاده بشه ، تمامی پیام ها تو بخش مشتریان / خدمات مشتریان قابل مشاده و جواب دادن میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
micro ارسال شده در اسفند 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 من الان یه ایمیل جدید ساختم اما در قسمت خدمات مشترکین نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 کجا یک ایمیل جدید ساختین دوست من ؟! ببینید خیلی سادس ، یه نفر میاد تو فروشگاهتون و از قسمت تماس با ما یک پیام براتون ارسال میکنه و در بخش مشتریان / خدمات مشتریان اون پیام میاد و میتونید ببینید . پرستاشاپ پیچیدس کمی و اگه تجربه ای در استفاده از اسکریپت های فروشگاهی ندارین بهتره ابتدا با یک اسکریپت راحت تر شروع کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .