webrgb ارسال شده در اسفند 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2013 سلام دوستان سرعت لود فروشگاه من بسیار پایینه. از هاست ترکر که چک میکنیم مشکلینیست. هاستینگم هم میگه مشکل از ما نیست (نت افراز) ولی وقتی چیزی هم میخوام از فایل منیجر هاست دانلود کنم. سرعت پایین میده. تصمیم گرفتم هاست رو عوض کنم و از میهن وب هاست سرویس نمایندگی بگیرم. نظرتون چیه؟ مشکل از کجاست؟مشکل قالب چیه؟ امکان رفعش هست؟ اگر آره راهنمایی کنید .http://dlstore.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2013 درود ، با توجه به قوانین انجمن امکان معرفی هاست وجود نداره در صورت تمایل فقط می تونید پیام خصوصی بدید تا بهتون معرفی کنم . با GTmetriX هم ارور Time Out میده . . .اما سوال اینجاست که دقیقا از کی با این مشکل مواجه شدید ؟ قالبتون چی هست ؟ نسخه پرستاشاپ چی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webrgb ارسال شده در فروردین 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 مشکل قالب سر سرعت لودش هست.ورژن 1.5.2 هستفکر میکنید چقدر زمان ببره و چقدر هزینه؟میتونم هزینش رو پرداخت کنم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 شما در شاپ کیپر سوال کرده بودین من جواب دادمشما سه تا مشکل داریداول پاک شدن برخی فایل ها از داخل leconv/jsدوم استفاده از نسخه ۱.۵.۲ که احتمال میدم از این نسخه استفاده میکنینسوم خاموش بودن ccc در سایت شما Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .