arashgr ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 با سلامببخشید من می خواستم مشتری وقتی خرید می کنم شماره حساب و شماره کارت ببیند نمی دونم کجای سایت قرار بدهم ممنون می شوم راهمنایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 به قسمت ماژول ها برو و ماژول فیش بانکی رو پیدا کن وتو پیکربندیش شماره حساب را اضافه کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashgr ارسال شده در فروردین 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2014 با تشکر می خواستم بدونم این جمله را چگونه می توانم ویرایش کنم؟- فراموش نكنيد مرجع سفارش KOHELCCBT خود را بر روي موضوع مخابره بانكي خود درج نماييد سفارش شما به محض دریافت اطلاعات پرداخت، تکمیل خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2014 به قسمت ترجمه ها برین و این جمله ر پیدا کنید و به دلخواه مطلبتون را بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashgr ارسال شده در فروردین 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2014 با تشکر از پاسختان در قسمت بومی سازی -ترجمه جمله ای وجود ندارد که بتوانم ویرایش کنم ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2014 روی پیکربندی ماژول کلیک کنید سپس بالا سمت چپ روی پرچم ایران کلیک کنید ترجمه همین ماژول واستون نشون میده میتونید متن ها رو تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .