persianrayman ارسال شده در فروردین 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2014 مایل بود م بدانم که چرا در نسخه دموی پرستا 1.5.4.1 پس از تکمیل سفارش و با وجود ایجاد حساب کاربری و تعیین ادرس،در مرحله چهارم برنامه خطای عدم انتخاب حامل برای سفارش را نشان میده.؟ایا باید این حامل را خود در این نسخه دمو اضافه نمایم یا اینکه در این نسخه فقط تا این مرحله پیش میتوان رفت؟ دلیل اینکه من نتوانستم با وجود درج ایمیل و گذرواژه به قسمت مدیریت نسخه دمو وارد شوم چیست؟ایا در نسخه ای که بر روی وب هاست نصب می شود امکان ارسال پیش فاکتور برای مشتری و به ادرس ایمیل وی وجود دارد؟ایا برای این کار و ارسال پیش فاکتور باید ماژول اضافی نصب یا خریداری نمود؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2014 دوست من در بخش دانلود سوال نکنید. به بخش سوالات و مشکلات باید مراجعه میکردیدمن این تاپیک را منتقل میکنم. در مورد سوالتون اولتون راهنمای حمل رو به دقت مطالعه کنید (جستجو کنید)سوال دومتون هم بیشتر توضیح بدید منظورتون از پیش فاکتور چی هست؟ روش هایی در پرستا وجود دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 وقتی کاربر درخواست پیش فاکتور میکنه خوب یعنی فعلن قصد پرداخت ندارد خوب میشه بهش گفت به روش فیش بانکی سفارشش را ثبت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2014 ماژول فیش بانکی رو نصب کنید و بعدش میتونن فاکتور رو دانلود کنن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .