kade_a55 ارسال شده در فروردین 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2014 سلام. مدتیه که از بخش مدیریت روی گزینه سفارش ها می زنم صفحه سفید نمایش داده می شه. ممکنه راهنمایی کنید.ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2014 متاسفانه بارها باید یک سوال تکراری پرسیده بشه و کاربران زحمت جستجوی ساده در انجمن رو به خودشون نمیدن برای مشاهده خطای صفحه سفید دیباگ رو روشن کنید (سرچ کنید در انجمن "دیباگ") و خطای نمایش داده شده در اون صفحه رو اینجا ارسال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در فروردین 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 با سلام. از راهنمای شما متشکرم. اما من دیباگ را روشن کردم . قسمت سفارش ها را مجدد انتخاب می کنم صفحه سفیده و هیچ اروری نمی ده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 اطلاعات ورود به بخش مدیریتتون رو با پیام خصوصی برای من ارسال کنیدبفرمایید دیباگ رو چطور فعال کردید؟ احتمالا اشتباه انجام دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .