padsha ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 اقا فروشگاه باز نميشه. چيكار كنمwww.birjandsoft.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 خوب عزیز یه کاری کردی که باز نمیشههمینجوری که نمیشه فروشگاه باز نشه . حتما یه ماژول جدید نصب کردی یا کدها رو دستکاری کردینبرای طرح سوال باید کاملا توصیح بدید چی شده که باز نمیشه تا بتونیم راهنمایی کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 اقا روز 5 شنبه که از مغازه رفتم فروشگاه رو چک کردم درست بود و رفتم. اما حالا امروز که اومدم مغازه فروشگاه رو چک کردم دیدم باز نمیشه و پیغام داده بود دسترسی اینترنتی شما با هاست قطع شده است اما بعد از یه چند ساعتی این مشکل برطرف شد و تونستم وارد هاست بشم که دیدم دو فایل از فایل هایی که قبلا پاک کرده بودم دوباره هست اما داخلش خالی هست. حالا هم پنل باز میشه اما فروشگا نمیاد بالاضمنا دوتا قالب هم نصب کردم + ماژول هاش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 معمولا فروشگاه زمانی اینطوری میشه که یک یا چند ماژول یا قالب با نسخه ی پرستا شاپ شما ناسازگار باشند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 حالا باز شد اما بازهم مشكلاتي دارهمثل: سبد خريد ندارد و ... و شاخه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 ببینید سعی کنید وقتی پرستاشاپ رو نصب میکنید اولش همه چیز رو اعم از قالب ، ماژولها و غیره تنظیم کنید و وسطای کار کل سایت رو تغییر ندید برای حل شدن مشکلت برو تو ماژولها و هر ماژولی که از صفحه اصلی حذف شده روی بازنشانی اون کلیک کن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .