javad_lee ارسال شده در فروردین 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2014 با سلام به تمام مدیران عزیز و دوستان پرستاشاپی ! خب در خدمتتون هستیم با معرفی یک ماژول اگه گفتید اون چیه ؟ بله ماژول حساب کاربری من ! اما چرا ؟ این ماژول که قبلا توی بازارچه قرار داده شده بود اسنادشم موجود هست ! اینجاست : http://bazaar.presta-shop.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C/104-blockmyaccount-blocklogin.html اما در جواب باید بگم این ماژول با نسخه پرستاشاپ 1.5 نمیخونه . میگی نه ؟ امتحان کن . . . نه صبر کن نمیخواد امتحان کنی خودم قبلا امتحان کردم عکس هم گرفتم بفرما : [align=right]همینطور که در عکس میبینید با فاصله زیاد و به شکل بدی نمایش داده میشه . و اما راه حل چیست ؟ از ماژولی که امروز واستون آماده کردم میتونید استفاده کنید .دانلود کنید استفاده کنید و لذت ببرید . میریم سراغ ماژولی که امروز واستون قرار دادم . عکس ها رو ببینید : [align=center] مشاهده میکنید که توی این ماژول نوشته ها و فاصله ها کاملا رعایت شده و به شکل زیبایی قرار گرفته . امیدوارم از این ماژول استفاده های لازم رو ببرید . شاد و سرحال باشید .[/align][/align]blockmyaccountl.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 ممنون از شما اما عنوان بلوکی که میاره مشکل داره.مثل بقیه بلوک ها نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 در دو قالب دیفالت و ترمه تست شده مشکلی نداشته ، ممکنه در قالب شما این مشکل وجود داشته باشه و با این ماژول ناهماهنگ باشه . وقتی سوال میپرسید و مشکلتون رو شرح میدید آدرس فروشگاه و نام قالب رو هم بگید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 خیلی ممنون احساس میکنم بعد از نصب سایت یه کم سنگین شده !! ولی خیلی زیباست دستت درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2014 بعد از ورود به حساب كاربري، نمي شه ديگه بلوك رو نشون نده؟آخه خود پرستا بلوك حساب كاربري داره و با اين مي شه دوتا بلوك. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2014 خیر نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2014 توي اين ماژول شما كليه كلاس ها و ... رو تغيير داديد. بنابراين ماژول هاي ديگه با اين ماژول سازگاري ندارن. مثل ماژول alldownload كه لينك دانلود محصولات رو توي قسمت حساب كاربري قرار ميده.ماژول حساب كاربري كه توي بازارچه قرار داره همين امكان ماژول شما رو داره و با اون ماژول هم به درستي كار ميكنه. به هرحال ممنون از زحماتتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .