megamon ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 با سلام به دوستان عزیز : من از قالب free sample استفاده میکنم . توی این قالب یک منو بالای صفحه هست که از جی کوئری استفاده میکنه ( superfish ) حال من میخوام از یک جی کوئری دیگه هم برای این منو استفاده کنم و اون هم sticky menu هستش و کارش هم اینه که وقتی صفحه رو اسکرول میکنیم و به ارتفاع مورد نظرمون میرسه منو میچسبه به بالای صفحه و ثابت میشه . در ضمن این رو هم بگم که این منوی شاخه ها یک ماژول می باشد . من خیلی سعی کردم ولی موفق به انجام درست این کار نشدم . آدرس سایت جی کوئریSticky Menuس : http://stickyjs.com آدرس سایت راهنمای فارسی : وب تارگت از دوستان میخواستم اگه کسی وقتش رو داره لطف کنه و راهنمایی کنه . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 از ارسال پست هاییی با مضمون یعنی کسی وقت نداره ، یعنی کسی نیست ، چرا کسی جواب نمیده و از این جور پست ها خودداری کنید ، چون بدون اخطار پاک میشن ویه اخطار هم نقش میبنده رو پروفایل کاربری اگه کسی بلد باشه و وقت هم داشته باشه و حوصله هم همینطور صد درصد جواب میده و نیازی به تکرار سوال نیست . نیازی به استفاده از فایل js دیگری ندارید . آموزش اون سایت رو ول کنید و طبق روش زیر عمل کنید ، من خلاصه میگم ، اگر تو کدنویسی کمی وارد باشین خودتون بقیشو میگیرین و اگر هم نبودین که میدین یه نفر دیگه براتون انجام میده ، منظور اینکه به هیچ وجه به سوالات اینشکلی که خود سوال کننده اطلاعات اولیه رو نداشته باشه پاسخ داده نمیشه . مرحله اول : تو فایل header.tpl قالبتون ، قبل از کد زیر رو بنویسید ( کلاس ها رو برای نمونه نوشتم ، با مال خودتون هماهنگ کنید ) این کد میگه وقتی از 200 رد شد ، یک استایل جدید به منو داده بشه و وقتی از 200 کمتر بود استایل برداشته بشه . مرحله دوم : تو فایل global.css یک کلس جدید به اسم دلخواه ( newclass ) ایجاد میکنیم و اینجوری کد بهش میدیم : .newclass{ position:fixed; z-index:999; top:0px; right:0px; width:100%; } مرحله سوم : هیچی میریم و سایتمون رو میبینیم و لذت میبریم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در فروردین 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 ممنون از راهنماییتون بهمن جان - از تذکرتون هم ممنون - بذارید رو حساب عجله زیاد - موفق و پیروز باشید - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash156156 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 از ارسال پست هاییی با مضمون یعنی کسی وقت نداره ، یعنی کسی نیست ، چرا کسی جواب نمیده و از این جور پست ها خودداری کنید ، چون بدون اخطار پاک میشن ویه اخطار هم نقش میبنده رو پروفایل کاربری اگه کسی بلد باشه و وقت هم داشته باشه و حوصله هم همینطور صد درصد جواب میده و نیازی به تکرار سوال نیست . نیازی به استفاده از فایل js دیگری ندارید . آموزش اون سایت رو ول کنید و طبق روش زیر عمل کنید ، من خلاصه میگم ، اگر تو کدنویسی کمی وارد باشین خودتون بقیشو میگیرین و اگر هم نبودین که میدین یه نفر دیگه براتون انجام میده ، منظور اینکه به هیچ وجه به سوالات اینشکلی که خود سوال کننده اطلاعات اولیه رو نداشته باشه پاسخ داده نمیشه . مرحله اول : تو فایل header.tpl قالبتون ، قبل از کد زیر رو بنویسید ( کلاس ها رو برای نمونه نوشتم ، با مال خودتون هماهنگ کنید ) این کد میگه وقتی از 200 رد شد ، یک استایل جدید به منو داده بشه و وقتی از 200 کمتر بود استایل برداشته بشه . مرحله دوم : تو فایل global.css یک کلس جدید به اسم دلخواه ( newclass ) ایجاد میکنیم و اینجوری کد بهش میدیم : .newclass{ position:fixed; z-index:999; top:0px; right:0px; width:100%; } مرحله سوم : هیچی میریم و سایتمون رو میبینیم و لذت میبریم . سلاااااااااااااامواقعا ازتون ممنونممن چند روزه درگیر درست کردن اینگونه منو ها بودم هر سایتی میرفتم اینقدر آدم رو میپیچوندن که آدم به جایی نمیرسید اما شما با 2تا کد راحت کردین ماروواقعا ازتون ممنونممممممخیلی ممنونمموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .