kade_a55 ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 سلامضمن تشکر از انجمن خوبتون من در رابطه با موضوع جستجو کردم فقط یک موضوع مشابه پیدا کردم که بسته بود لذا اینجا طرح می کنم.در فروشگاه دو حامل پیشتاز و سفارشی را فعال کردم. محدوده وزن برای هر کدام از حامل ها تعریف کردم. وقتی می خواهم هزینه های حمل برای هر حامل را تعریف کنم در رابطه با پست پیشتاز، کادرهای خالی میاد که مبالغ را اضافه کردم. اما در رابطه با حامل سفارشی چنین باکس هایی نمیاد که مبلغ را تعریف کنم. تصویر هر کدام را ضمیمه کردم. لطفا راهنمایی نمایید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 سوالتون هیچ ربطی به بخش انتخاب شده نداره باید توی قسمت مشکلات سوال بپرسید تا پاسخ بگیرید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .