teni1372 ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 سلام .آقا سایتم رو ساختم و کلی محصول اضافه کردم. به گوگل معرفی کردم و از وب مستر تولز گوگل آدرس سایت مپ رو هم دادم. سایت مپ رو هم تایید کرد. روبات رو هم ساختم. با همه ی این حالات بعد از یک هفته فقط صفحه ی اول سایت من رو توی نتایج جست و جو نشون می ده. مشکل کار من چیه؟ چطور باید سایت رو به طور کامل به گوگل معرفی کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bita ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 سلام مشكلي نيست طبيعيه ميتوني از ابزار Fetch as Googleاستفاده كني تا خيلي سريع تر سايتتون تو نتايج گوگل بيادموفق باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 توقع نداشته باشید که سر یه هفته نتایج شما بیاد صفحه اول گوگل ! روی سئو محصولاتتون کار کنید و متا ها رو تعریف کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .