kral2008 ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 با سلاماسلایدر من بعد از تغییر قالب پایین اومده (پایین محصولات پر طرفدار در وسط صفحه اصلی)، من میخوام دوباره برگرده به جای قبلی خودش، یعنی پایین منوی اصلی. چطور این کار رو انجام بدم؟و اینکه محل ماژول های دیگر و ترتیبشون رو از کجا نغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 ماژول ها -> جایگاه هابه صورت کشیدن و رها کردن (Drag and Drop) میتونید ماژول های قسمت های مختلف رو جابجا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
x-rated ارسال شده در خرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2014 من این بلوک "نشان دادن لینکهای مدیریت محتوی" را از سمت راست به چپ بردم کلا حذف شد حتی از فوتر هم حذف شد . این مشکل کلا هست از چپ به راست یا بر عکس جایگاه رو به صورت drag drop تغییر بدید حذف میشه . کی میتونه بهم بگه چیکار کنم یا کی میتونه برام درستش کنه ؟ورژن:1.5.4.2www.sisicom.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
x-rated ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 چرا کسی بلد نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 از ویرایش زنده استفاده نکنیددر خود صفحه موقعیت ها اضافه کنید و جابه جا کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
x-rated ارسال شده در خرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2014 خب الان راه حل چیه ؟ این اتفاق افتاده . حالا چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 در بخش ماژولها->جایگاهها روی "نشاندن جدید" کلیک کنید و ماژول مورد نظر رو به هوک مد نظرتون انتقال بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2014 بعد از انتقال هم بدون ورود به ویرایش زنده میتونید درگ کنید و جایگاه رو بالا پایین کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .