avamarket ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 با سلام دوستان سایت من عکس محصول رو متاسفانه نشون نمیده حتی روی قالب دیفالت هم این مشکل وجود داره اقا بهمن لطف کردن فرمودن لینک اشنا غیر فعال کنم که درست هم راهنمایی کردن و قالب درست شد اما لینک اشنا در سئو خیلی تاثیر داره و من میخوام بدونم چطوری این مشکل حل کنم که لینک اشنا غیر فعال نکنمبا تشکر از دوستان واکنش ها : mamalar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 سلامدوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از mod_rewrite در هاست شماست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamalar ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 با سلام دوستان سایت من عکس محصول رو متاسفانه نشون نمیده حتی روی قالب دیفالت هم این مشکل وجود داره اقا بهمن لطف کردن فرمودن لینک اشنا غیر فعال کنم که درست هم راهنمایی کردن و قالب درست شد اما لینک اشنا در سئو خیلی تاثیر داره و من میخوام بدونم چطوری این مشکل حل کنم که لینک اشنا غیر فعال نکنمبا تشکر از دوستانبا سلامخسته نباشیدلطفا کمک کنید تا بنده هم این مشکل رو حل کنم! رو سایت من هم تصاویر محصولات دیده نمیشن!لینک اشنا که میگین کجاست تا بنده هم اونو غیر فعال کنم؟با تشکر و قدردانیمهدی قنبری واکنش ها : عادل 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 بهتره که از هاست بخواهید این مورد رو براتون رفع کنند اما لینک آشنا (Friendly URL) رو میتونید از بخش تنظیمات - سئو و URL ها خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
عادل ارسال شده در خرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2016 بهتره که از هاست بخواهید این مورد رو براتون رفع کنند اما لینک آشنا (Friendly URL) رو میتونید از بخش تنظیمات - سئو و URL ها خاموش کنیدسلام خسته نباشید دوستان عزیزواقعا از راهنمایی و پشتیبانی ممنونم 3> واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .