Hojrak ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 سلامچرا کنار محصولاتم مینویسه تعداد 1 ؟من موجودی رو هم غیرفعال کردم.نمیخوام تعداد بنویسه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 عزیزان تو قسمت مدیریت و تنظیمات همه چیز هست یکی یکی امتحان کنید جواب میگیرید . گزینه نمایش موجودی تو صفحه محصول رو غیرفعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در بهمن 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 غیرفعال کردم اصلا وقتی مدیریت موجودی رو غیرفعال کردم گزینه زیریش که نمایش تعداد موجودی در صفحه اصلی بود خودش غیرفعال شد ولی بازم برای همه محصولات تعداد 1 نشون میدهبا تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 کش مرورگرتون رو خالی کنید و کامپایل رو روشن کنید . ctrl+f5 رو بزنید تو مرورگرتون احتمالا حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 سلامچرا کنار محصولاتم مینویسه تعداد 1 ؟من موجودی رو هم غیرفعال کردم.نمیخوام تعداد بنویسه. اون تعدادی که کنار محصولات شما مینویسه در واقع موجودی نیست. تعدادی هست که مشتری میخواد بخره و نمیشه حذفش کرد فرض کنید مشتری میخواد 100 تا بخره بعد باید 100 بار روی اضافه به سبد کلیک کنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 سلاممن تعداد موقعیت انبار را وارد میکنم ولی اضافه نمیشه .موجودی انبار را کجا باید وارد کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .