tama ارسال شده در فروردین 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 با سلام؛ یکی از مشتریان تماس گرفت و گفت که با ورود به سایت کالاها قابل مشاهده نیستنمتوجه شدم با ورود به حساب کاربری منوی افقی بالای سایت و لیست شاخه ها از دسترس خارج میشه و قابل مشاهده نیستن لطفا راهنمایی کنیدقالب من پیشفرضهنسخه 1.5.2آدرس سایتم : www.Pakhshjanebi.ir خیلی مهمه و عجله دارم کارهایی که انجام دادم و فایده ای نداشت:ماژول های بخش شاخه ها و منوی افقی رو بازنشانی کردمبا ویرایش زنده هم جابه جا کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 سلامبه ویرایش شاخه ها برید و دسترسی گروهها رو کنترل کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در فروردین 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 مرسی فدات حل شد باید از کاتالوگ>شاخه ها رو ویرایش کرد تنکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .