pouyapor ارسال شده در فروردین 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2014 با سلام و وقت بخیراز امروز صبح صفحه هیچ یک محصولات سایت باز نمی شه، اما دیگر صفحات سایت باز میشه، امروز چند ماژول رو برروز رسانی کردم، نمی دونم ارتباطی هست یا نهاسم اون ماژول هایی که یادم هست فکر کنم اینها بودن google sitemapproduct commentلطفا راهنمایی کنید، کل سایت خوابیده به خاطر این موضوعادرس فروشگاه http://shop.pupuol.comممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2014 دیباگ رو روشن کنید خطایی که نشون داد رو اینجا بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در فروردین 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2014 ممنونماین خطا رو میدهNotice: Undefined index: price_without_reduction in /home/pupuolco/domains/pupuol.com/public_html/shop/modules/tmspecials/tmspecials.php on line 82 Fatal error: Call to undefined method ImageType::getFormatedName() in /home/pupuolco/domains/pupuol.com/public_html/shop/modules/productcomments/productcomments.php on line 793 لطفا سریعتر راهنمایی کنیدممنونممن خطا رو پیدا کردم، از product comment هست، غیرفعالش می کنم، درست میشه، چطوری می تونم نسخه قبلیش رو پیدا کنم و همون رو نصب داشته باشمبازم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2014 ورژن جدید ماژول نظرات مشکل داره باید منتظر آپدیت جدید باشید . این نسخه قبلی هست : productcomments.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .