alireza-metal ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 سلامامیدوارم از سایت ما دیدن کنید و نظرتون و انتقادات یا پیشنهاداتونو بدید با تشکر فروش لوازم تی وی شاپ - زیور آلات - کیف - بلوری فیلم - آرایشی و بهداشتی www.3faresh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima102002 ارسال شده در مرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 با سلامآیا برای اینکه ثبت سفارش از سایت شما بدون ثبت نام باشه (ثبت نام خودکار) ماژول خاصی نصب کرده اید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در مرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 فروشگاه خوبی دارین، فقط اینکه برای ثبت سفارش 2 تا سبد خرید دارین کاربر رو گمراه نمی کنه؟شما که ماژول سبد خرید آقای معظمی رو نصب دارین دیگه چرا از لینک سبد خرید خود سفیر هم استفاده می کنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza-metal ارسال شده در مرداد 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 ممنونم از نظرات شما عزیزان این لینک های مستقیم قبل از این گزاشته شده بود که ماژول جدید نصب بشه و اثر چشمگیری داشت من فکر میکنم شاید اثرش بیشتر باشه - دوست دارم بدونم نظر شما و دیگران در این رابطه چیه ؟ آیا باعث سردرگمی هست ویا بر عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در مرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2014 سلاماگه فکر می کنید اثرش بیشتر هست دیگه نیازی به این ماژول نداشتین کهاین ماژول خیلی عالی هست، تمام فرایدند خرید در خود سایت هست و اجباری هم در ثبت نام نیست برای کاربر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .