kade_a55 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 سلام. من زمانی که قیمت عمده را برای اجناس تعریف می کنم در سایت جای نام کالا ، اسامی کالاهای دیگری را می آورد از کجا می توانم آنها را ادیت کنم. تصویر دو نمونه را گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 من متوجه مشکل نمیشممطمئن هستید که آدرس این دو عکسی که گرفتید یکی هست؟آدرس بدید لطفن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 من برای نمونه دو تا محصول مختلف گذاشتم. در قسمت تخفیف تعداد هر یک عناوینی وجود دارد که با اسم محصول یکی نیست. برای نمونه برای کتاب " مرجع کامل امواج الیوت" (آبی رنگ) در قسمت تخفیف تعداد نوشته: ipod touchزمانی که برای این محصول قیمت عمده را انتخاب می کنم این عنوان انگلیسی میاد. چطور می توانم این عنوان را ویرایش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 محصولات پیش فرض رو برای محصولات سایت ویرایش نو نکنیدمحصول جدید تعریف کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .