msmsms ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 سلام من میخام خودم برم پست و محصول رو ارسال کنم اما فروشگاه به میگه : حاملی برای ارسال به آدرس مشخص شده وجود ندارد.باید چیکار کنم؟یه مشکل دیگه اون عکس آیفون رو باید چجوری از وسط صفحه بردارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 جستجو کنید کلمه حامل رو تو انجمن .عکس وسط صفحه هم باید از ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی ادیت کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 اگر فقط یکم وقت -بدارید جواب همه سوالات هست در انجمن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .