sepahan ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 والا ما خوابیدیم صبح بیدار شدیم دیدیم که سایتمون موقع تغییر وضعیت سفارشات در قسمت مدیریت یه صفحه سفید میاد وقتی هم اینتر میزنیم یه خطا میده که: object can't be loadedat line 1230 in file controllers/admin/AdminOrdersController.php و حالا ادامه این خطا ... منسرچ کردم تو فرم خارجی زده بود مشکل از ماژول وفاداری هست در حالیکه من این ماژول را خیلی وقته دارم رو سایتم ولی باز اومدم این ماژول را هم غیر فعال کردم ولی باز همونه وسفارش جدیدی هم که ثبت میشه قسمت وضعیتش بدون هیچی فقط یه خط هست - ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدالان دیدم موقع ثبت سفارش هم وقتی دکمه من سفارش را تایید میکنم میزنم Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart این خطا را میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 من راستش از صبح تا یکی دو ساعت پیش داشتم رو این مشکل کار میکردم خطاها به همه چی مربوط میشد به مدیریت و...و منم گیج شده بودمهمش تو فرم های مختلف خارجی دنبال جواب میگشتم حتی غیر انگلیسی ها را با گوگل به انگلیسی ترجمه میکردم شاید جواب برسمتا اینکه آقای دانوش بررسی کردن و به من گفتن مشکل از فلان ماژوله که نصب شده و الان با حذفش همه چی اوکی شد خواستم همینجا ازشون تشکر کنم که با اینکه میدونم خیلی سرشون شلوغ هست اما فکر مشکلات نادر یوزها هم هستندامیدوارم اسپم حساب نشه اما امروز روز سختی بود الان که نتیجه گرفتم با کمک ایشون کمترین کار همین نوشتن تشکر بود واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .