msmsms ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 سلام دوستان،من پی لاین رو نصب کردم و کد api رو هم وارد کردم،حداقل مبلغ مورد نیاز برای تراکنش رو 1000 قرار دادم،الان از فروشگاهم به اندازه 45000 تومان خرید کردم اما موقع پرداخت میگه مبلغ تراکنش کمتر از 1000 ریال استاشکال از کجاس؟پیشاپیش ممنون واکنش ها : irmacfa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 ارز پیش فرض شما چی هست؟نرخ تبدیل رو بررسی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msmsms ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 ارز پیش فرض تومان،و نرخ تبدیل 1000ارز پیش فرض شما چی هست؟نرخ تبدیل رو بررسی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 سلامنرخ تبدیل برای ارز پیشفرض رو 1 قرار بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 میتونید نرخ تبدیل 1000 رو تفسیر کنید؟ 1000 برابر چه چیزی میشه تومان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .