javad_lee ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 سلام حتما خیلی از دوستان و حتی خود شما ماژول نظرات رو از داخل مدیریت پرستاشاپتون آپدیت کردید و پس از آپدیت متوجه شدید که ماژول کار نمیکنه . حتی بعد از حذف کامل ماژول و جایگزین اون با ماژول قبلی بازم با اخطار مواجه میشید ! خلاصه اینکه هر کاری کنید نمیتونید به حالت قبل برگردونید اما من امروز یه روشی رو بهتون میگم که میتونید این ماژول رو به حالت اولیه برگردونید و استفاده کنید فقط یادتون باشه دیگه آپدیت نکنیدا ! ابتدا ماژول نظرات که به نام productcomments هست رو کامل از پوشه ماژول ها حذف کنید ، سپس این ماژول که پیوست کردم رو دریافت کنید و پس از استخراج از حالت زیپ درون پوشه ماژول ها بریزید . بعد وارد phpmyadmin بشید دیتابیش پرستاشاپتون رو انتخاب کنید و به سربرگ ps_module برید حالا از بالا روی insert کلیک کنید حالا از بالا همون کادر اول که نوشته id_module توی قسمت Value بنویسید 426 سپس name رو بذارید productcomments قسمت active رو بذارید 1 و قسمت version هم بذارید 2.3 . تمام ! حالا بیایید پایین پایین و روی Go کلیک کنید . اکنون میتونید وارد بخش ماژول ها بشید و ماژول نظرات رو فعال کنید و استفاده کنید . فقط قبلش باید یکبار بازنشانی بزنید . کامپایل های اجباری هم فراموش نشه . | کپی برداری فقط با ذکر نام و آدرس اینترنتی سایت مجاز است |productcomments.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 تشکر ، راه حل خوبیه برای زمانی که نظرات زیادی داشته باشه یه فروشگاه . اگر نظری ندادن کاربرا میتونید برین دیتابیس و کل جدول های مربوط به ماژول رو پاک کنید و به راحتی ماژول نسخه قبلی رو دوباره نصب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 عدد id_module در سایت های مختلف متفاوت هستپس نیازی نیست پربشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 عالی بود واقعناصلن اپدیت ماژول ها ی پرستا به نظر چیز جالبی نمیاد من هم با این ماژول یک بار هم با مازول وفاداری به مشکل برخوردم که اون حل شد این هم الان با راهنمایی شما حل شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arezoo ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 Link to database cannot be established: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root_sainash'@'localhost' (using password: YES)این پیغام بعد از اینکه مراحل بالا رو انجام دادم، روی ادمین پرستا شاپم اومده.حالا چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 شما فکر کنم کل دیتابیس رو پاک کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 بعد از آپدیت پرستا به ورژن 1.6 متاسفانه دیگه امکان گذاشتن نظر وجود نداره و بعد از ثبت نظر به صفحه محصول بر میگرده و درقسمت پنل پرستا هم هیچ نظری برای مدیریت موجود نیست،بعد از تنظیم مجدد هم تمامی نظرات پاک شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 با تنظیم مجدد هر ماژولی کلا تمام اطلاعاتش از دیتابیس حذف میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 سلام حتما خیلی از دوستان و حتی خود شما ماژول نظرات رو از داخل مدیریت پرستاشاپتون آپدیت کردید و پس از آپدیت متوجه شدید که ماژول کار نمیکنه . حتی بعد از حذف کامل ماژول و جایگزین اون با ماژول قبلی بازم با اخطار مواجه میشید ! خلاصه اینکه هر کاری کنید نمیتونید به حالت قبل برگردونید اما من امروز یه روشی رو بهتون میگم که میتونید این ماژول رو به حالت اولیه برگردونید و استفاده کنید فقط یادتون باشه دیگه آپدیت نکنیدا ! ابتدا ماژول نظرات که به نام productcomments هست رو کامل از پوشه ماژول ها حذف کنید ، سپس این ماژول که پیوست کردم رو دریافت کنید و پس از استخراج از حالت زیپ درون پوشه ماژول ها بریزید . بعد وارد phpmyadmin بشید دیتابیش پرستاشاپتون رو انتخاب کنید و به سربرگ ps_module برید حالا از بالا روی insert کلیک کنید حالا از بالا همون کادر اول که نوشته id_module توی قسمت Value بنویسید 426 سپس name رو بذارید productcomments قسمت active رو بذارید 1 و قسمت version هم بذارید 2.3 . تمام ! حالا بیایید پایین پایین و روی Go کلیک کنید . اکنون میتونید وارد بخش ماژول ها بشید و ماژول نظرات رو فعال کنید و استفاده کنید . فقط قبلش باید یکبار بازنشانی بزنید . کامپایل های اجباری هم فراموش نشه . | کپی برداری فقط با ذکر نام و آدرس اینترنتی سایت مجاز است | سلام دوست عزیزضمن تشکر از راهنمایی خوبتونماژول productcomments در سایت من بروز رسانی شده است و هم امتیاز دهی محصول که ستاره ای شکل بوده است از بین رفته است و هم اینکه نظرات ثبت نمی شوندراه حلی که شما گفتید رو انجام دادم و به ماژول به نسخه قبلی بر میگردد اما هم ستاره ها نیستند و هم نظرات ثبت نمی شود؟ واکنش ها : mirsam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2018 سلام لطفا یه راه حل درست ارائه بدید با ماژول جدید کار کنه .. برگشت به قبلی راه حل موقتی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .