padsha ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 اي بابا راست ميگن هرچي مياد فقط همون اولش و اگر نه ديگه بعدش بدرد نميخوره.اون اولا يادمه يه ماژول گرفتم كه هيچ مشكلي نداشت و حالا پاك شده از روي رايانه ام.حالا تمام ماژول هاي مربوط به منو رو گرفتم همگي مشكل داشت.كسي پيدا نميشه يه نسخه بي عيب بزاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 دوستان یکم صبر داشته باشید یه منوی باحال طراحی اختصاصی براتون میذارم حال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 دوست عزیز دقیق تر توضیح بده!منوی افقی یا عمودی؟برای چه نسخه ای؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 افقي يا عموديش فرق نميكنه فقط اينكه كار كنهنسخه 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 دانلود ماژول jbx_menu-2.8 پرستاشاپ 1.4.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 27، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 عزيز جان اين لينك خرابه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 بله ویرایش شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 27، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 اخه اينم مشكل دارهقسمت پيكربندي نميشه هيچ گونه لينكي رو اضافه كرد. يعني گزينه ها وجود داره اما ذخيره نميكنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 تا بحال کسی چنین مشکلی رو گزارش نداده! دوستان بررسی کنید ببینید آیا واقعا چنین مشکلی وجود داره یا خیر؟ فکر می کنم مشکل از هاست شما باشه که با همه ی ماژول های منو مشکل دارید! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 تا بحال کسی چنین مشکلی رو گزارش نداده! دوستان بررسی کنید ببینید آیا واقعا چنین مشکلی وجود داره یا خیر؟ فکر می کنم مشکل از هاست شما باشه که با همه ی ماژول های منو مشکل دارید! موفق باشید دقیقا تایید میشه . هاست عملکرد بسیار مستقیم بر روی نصب و کارکرد پرستاشاپ و همینطور سئو پرستاشاپ دارد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 خب حالا بايد چيكار كنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 آیا با منوی پیشفرض پرستا شاپ هم همین مشکل رو داشتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 با منوي پيش فرض مشكلي ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 پس فعلا تنها راهتون استفاده از منوی پیشفرض هست مگر این که هاستتون رو عوض کنید چون به احتمال خیلی زیاد مشکل از هاستتون هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 اي بابا اخه قبلا داشتم استفاده ميكردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 حالا هيچ راهي نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 ببینید من خودم تا به حال خیلی از ماژولهای منو رو استفاده کرده ام و مشکلی هم نداشتم باهاشون . اگه قبلا استفاده میکردین و حالا دیگه نمیشه احتمالا یه تغییراتی تو فایلهای فروشگاهتون ایجاد شده یا ایجاد کردین که این مشکل به وجود اومده . شما لطف کنید آدرس فروشگاهتون رو ارسال کنید به پیام خصوصی بنده تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 اقا ارسال شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2011 اقا چي شد ؟ بررسي كرديد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2011 اقا چي شد ؟ بررسي كرديد؟سایتت رو دیدم . شما یه کارمند با سطح دسترسی محدود به ماژول ها ایجاد کنید و از طریق پیام خصوصی اطلاعات ورودی رو برام ارسال کنید تا مشکلتون رو حل کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در بهمن 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2011 اقا فرستادم فقط حتما بگيد چيكار كرديد.خصوصي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در اسفند 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2013 سلام. ایم ماژول منویی که معرفی کردید رو من من توی ماژولها در ورزن 1.4.9 اضافه میکنم ولی توی ماژول ها نمیاد تا بتونم نصبش کنم. مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .