ganji ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلام به همه دوستان راستش من از ورژن 4 که پارسال باهاش کار میکردم یکسالی هست کلا کار نکردم با پرستاالان که ورژن 1.5.4 رو نصب می کنم با موفقیت نصب میشهولی مشکل بزرگی که دارم اینه که به هیچ وجه وارد بخش مدیریت نمیشهمن فلدر install رو که پاک کردمنام فلدر ادمین هم که خودکار عوض میشه توی این ورژن ولی وقتی برای اولین بار که کاربری مدیر رو وارد می کنم متاسفانه فقط یه صفحه سفید میادحتی با روشن کردن حالت دیباگ هم این مشکل حل نشده و همچنان سردرگم هستمیه سری هم که کنترل اف 5 زدم رو صفحه بعد از کلی تفکر باز صفحه سفید اومد ولی یه کلمه فارسی نوشته بود!!!!؟؟؟/. "پیشخوان" این دیگه چیه؟ دوباره که میزنم دیگه اونم نمیاد.؟؟؟راستش چند باری هم روی چن تا سیستم نصب کردم که خدای ناکرده مزاحم دوستان نباشم و سوال اضافی نپرسمخیلی از سایتهای فارسی و انگلیسی رو هم چک کردم و کسی نبوده که بعد از روشن کردن دیباگ پیامی دریافت نکنه ولی من واقعا هیچ پیام خطایی در یافت نکردمخود فروشگاه به درستی باز میشه و فقط مشکل من بخش مدیریت هستشلطفا راهنمایی کنید با xamp v3.0.12 , wamp sever2 نصب رو انجام دادمروی شبکه داخلی چون نیازش دارم ، روی سیستم لوکال نصبش کردم و چون ویندوز هستش سرور من بحث پرمیژن و 777 و این مسائل نیستممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلامخب شما که تازه نصب کردید، پس بهتره از اول نصب رو انجام بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .