jabera ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلامهمگی خسته نباشید اول از همه بگم من ترکیب را درست انجام داده ام ها:دی http://www.33pol.net/nokia/36-nokia-lumia-1520.html 2مدل ترکیب ایجاد کرده ام-یعنی جمعا میشه 8عددمشکی و سفید را موجود زدم(هم با هم بدون)-زرد و قرمز نا موجودروی مشکی کلیک کنید-به درستی کار میکنه-هم قیمت هم سفارشولی تا روی سفید با فلیپ کلیک میکنم میپره روی قرمز-در صورتی که انتخاب سفید بودهسفید هم در هر2حالت مثل مشکی موجوده-نمیدونم چرا اینطوری میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلامفروشگاه رو تازه نصب کردید یا ارتقاء دادید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلامفروشگاه رو تازه نصب کردید یا ارتقاء دادید ؟نه رامتین جانخیلی وقته-حدود 5ماه میشه نصب کردمارتقا ندادم-از اول 1.5 نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 من فکر نمیکنم درست تنظیم شده باشهیا این که مشکل از قالب هستمشکل پرش هم هست اما چندبار که میزنی کار میکنه اما قیمت تعییر نمیکنه فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .