mohamad ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 با سلام به همه دوستان من 3 تا مشکل دارم 1 - اونم اینکه نمیدونم چطوری باید عکس اسلایدی که در صفحه اول فروشگاه وجود داره به صورت پیش فرض ، رو به عکس های خودم تغییر بدم 2- برای گذاشتن اطلاعات تماس مثل شماره تماس ایمیل خرید و ایمیل پشتیبانی و.... از کدوم قسمت در بخش مدیریت باید استفاده کنم و به چه شکل 3 - برای گذاشتن آدرس شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک ، گوگل + ، توییتر (folow us ) در پایین صفحه از کدام قسمت در بخش مدیریت باید استفاده کنم و به چه شکل ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 متاسفانه کاربران جدید به خودشون زحمت جستجو رو نمیدن پاسخ تمامی سوالاتتون قبلا در انجمن داده شده دوست من. بهر حال: 1. از پیکربندی ماژول "اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی" یا "homeslider"2. تنظیمات -> مدیریت محتوا "cms"3. پیکربندی ماژول "بلوک شبکه های اجتماعی" یا همون "blocksocial" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مرسی جناب ادمین واکنش ها : fwasus 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 برای تشکر از دکمه "پسندیدم" استفاده کنید دوست من پیروز باشید واکنش ها : saeed.5570 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shila30 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 متاسفانه کاربران جدید به خودشون زحمت جستجو رو نمیدن پاسخ تمامی سوالاتتون قبلا در انجمن داده شده دوست من. بهر حال: 1. از پیکربندی ماژول "اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی" یا "homeslider"2. تنظیمات -> مدیریت محتوا "cms"3. پیکربندی ماژول "بلوک شبکه های اجتماعی" یا همون "blocksocial"من در قسمت جست و جو وارد کردم ولی همین پست بدردم خورد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 متاسفانه کاربران جدید به خودشون زحمت جستجو رو نمیدن پاسخ تمامی سوالاتتون قبلا در انجمن داده شده دوست من. بهر حال: 1. از پیکربندی ماژول "اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی" یا "homeslider"2. تنظیمات -> مدیریت محتوا "cms"3. پیکربندی ماژول "بلوک شبکه های اجتماعی" یا همون "blocksocial"من در قسمت جست و جو وارد کردم ولی همین پست بدردم خورد.از قسمت ماژول ها ، ماژول اسلاید شو یا ماژول تصاویر خانگی رو باز کنین و عکس های دلخواه رو بزاریناز قسمت ماژول اطلاعات تماس، شماره تلفن و...از قسمت ماژول شبکه های اجتماعی هم می تونین آدرس شبکه های اجتماعی خودتون رو بزارین، زیاد سخت نیست، در آخر هم یکبار صفحه رو رفرش کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .